Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Fidesz: Nincs koalíciós kényszer

Megtartotta első ülését a soproni önkormányzatban többséget szerző Fidesz-frakció. Személyi kérdésekről még nincs végleges döntés.

Az önkormányzati választásokon tizenkét egyéni és két listás helyet szerző, s a polgármestert is adó Fidesz új frakciója megtartotta első ülését.
– Személyi kérdésekről – többek között arról, hogy kik lesznek például az alpolgármesterek – nem született döntés – tudtuk meg Abdai Gézától, a párt helyi elnökétől. – Jelenleg is tartanak az egyeztetések, a tárgyalások, döntés a jövő hétre várható. Az ülésen szó esett – többek között – arról is, hogy áttekintjük a bizottsági rendszert, az ellenzék a számarányának megfelelő bizottságot vezethet majd. Szeretnénk mindenkivel együttműködni, de nincs koa-

líciós kényszer, elég képviselőnk van ahhoz, hogy magunk vezessük a várost. Ettől függetlenül azonban még ez a kérdés is nyitott.
Mint megtudtuk, a Fidesz a takarékos városvezetésben érdekelt, ezért minden kiadást – a személyit is – alaposan átvizsgálnak, és ha indokolt, megszüntetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 10.04.

Tovább olvasom