Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Fidesz: Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből!

Magyarország ma nem kér sem a gyűlöletkeltésből, sem a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, sem pedig a minimálbér csökkentéséből - közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.
A nagyobbik kormányzó párt képviselőcsoportja azután adott ki közleményt, hogy az MSZP bejelentette: Magyarország ma elnevezéssel kampányt kezdenek. Winkfein Csaba elnökségi tagja azt mondta: a kampány Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődik, így szembesítik a kormányt ígéreteivel és azzal, amit valójában tett.

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból, kezdeményezésük pedig gyűlöletkampány és az MSZP kudarca.

Úgy látják, a szocialisták "mocskolódással tapétázzák ki az országot". Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás - írták.

Véleményük szerint az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. "Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber (izraeli-amerikai kampányszakember) gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből" - írták.

A Fidesz azt hangoztatta: békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarnak. Azt írták: "Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott."

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Santos 2013. január 22. 11:22
  „18-as emike.Sokan vagytok csórók,azért vólt biztos a gyözelem.Ne rázd a rongyot,mert még most sem biztos a segély.”
 • 23. elemér 2013. január 22. 10:33
  „19. h.sz. pancser
  Kisg.... a piac fogja elsöpörni. (Rona Péter)”
 • 22. elemér 2013. január 22. 00:43
  „Mazsola a fityesz hazugságaibol elég volt. Kisg.... egy bukott vezér, és luzerok a követöi. Ezt bizonyitják az itteni hozzászolások. Sajnos az ország halad a balkán felé. Ezen változtatni kell minél elöbb.”
 • 21. Mazzola 2013. január 21. 20:45
  „Te elemer a te amerikad mar reg halott lenne a sok latino-rabszolga nelkül ,ti meg zabalni tudtok
  mert van del-amerikabol eleg <moderálva>!
  Nem szegyelled egy kicst se magad. <moderálva>.”
 • 20. Mazzola 2013. január 21. 19:50
  „Ha a Fideszn itt ezt a valasztast elveszti ami a suttyo magyar-nepnek minden joggal batoritando
  akkor ez az orszag lecsuszik a nyomorusagos semmibe.Szettepik a saskak es minden magyar mehet
  külföldre vagy ahova akar.Az MSZP egy diktaturat fog bevezetni es szettöri az europai-uniot.
  Amerikanak nincs nagyobb kivansaga,mint hogy szettdividalja az europai egyseget.
  Ostoba ballosok ti az europai egyseg ellensegei vagytok !!
  Stalin mar nalott!”
 • 19. pancser 2013. január 21. 19:11
  „18. elemér 2013.01.21. 18:15
  Nem tudom elképzelni, hogy a szocialisták híveit ütőképes csapatba lehet szervezni 14 hónap alatt. Nagyon demoralizált az a sereg, csupán annyi telik tőlük mint a kocsmai testvérektől, szidjuk az éppen aktuális kormány a fröccs mellett. Ezt te ott Amerikában nem látod, de mi igen. A Fideszt egy nagyon elkötelezett stáb szolgálja, utcaszinten. Ez a jelenlegi állapot. Minden lehetséges persze, igen nagy bakit kell elkövetni a Fidesznek, amazoknak pedig tudni kell valami határozott jövőképet mutatni és még képviselni is utcaszinten. A Fidesznek van még egy ciklusa, de a kétharmad kizárt!”
 • 18. elemér 2013. január 21. 18:15
  „Ezt a játékot mi az usa-ban sikeressen megnyertük. Obama csapata biztossan tudta kifog nyerni. Ezt ugyhivjuk hogy ground game. Jobban megvoltunk szervezve mint az ellenfél. Azok tévedtek a saját tanulmányaikban és statisztikájukban. Remélem <moderálva> igy fog járni.”
 • 17. pancser 2013. január 21. 15:53
  „16. Eva- 2013.01.21. 13:02
  Az alternatívákat el is kell adni, vevőt kell rá találni, úgy hogy mellette mások is győzködnek másról.
  Stefka, megmondtam róla a véleményemet nem az első osztályban focizik.
  A mostani MSZP kampány nem megy lista nélkül. feltételezhető, hogy Ron Werber lakólisták készítésére kéri az aktivistákat, megvizsgálják majd a neveket, aztán pipát tesznek azok mellé akikre bizton számíthatnak, x-et azok mellé akire a Fidesz biztosan számíthat. A kettő között van a munka, akiket győzködni kell. Kubatov megelőzte a korát, helyesebben a magyar politikai harc adott színvonalát. Azok a listák már elavultak azóta nyilván frissítik majd.
  A fideszeseknek nem kell rinyálni, hanem ügyesen taktikázni, náluk vannak az elkötelezettebb aktivisták.
  Az MSZP ahogy látom itt helyben, nincsen tisztában a mai korszerű érvelési, maggyőzési technikákkal, amikor "Kubatov listázik", mert Ron Werber úgy tűnik ugyanazt csináltatja velük. Nos saját nyáluktól fuldokolnak majd mert mivel kilökni nem tudják, kénytelenek lenyelni amit másnak szántak.”
 • 16. Eva- 2013. január 21. 13:02
  „14. pancser 2013.01.21. 10:20

  www.dkp.hu/kongresszus

  ott az alternatíva

  Stefka meg téved a kérdés ez volt

  "Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. paragrafusa szerinti magyarigazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?"

  és 15 db figura fütyült

  11. Valaki 2013.01.21. 08:25

  ha esetleg vázolnád:
  a polgári körök miről szóltak? A Kubetov listák mire voltak hivatva?

  Most csak utánzás folyik!
  Mit kell ezen háborogni, ha nem félelemből elő a kígyókkal s békákkal.”
 • 15. elemér 2013. január 21. 11:02
  „Egy populista, nacionalista demagognak nincs jövöje a mai világban. Ettöl tisztábban nem lehet ezt megfogalmazni.”
 • 14. pancser 2013. január 21. 10:20
  „11. Valaki 2013.01.21. 08:25
  Stefka nem mértékadó újságíró, szerintem rossz újságíró.
  Az MSZP által alkalmazandó módszerek nagyon jól ismertek, A Fidesz is hasonlót csinált az elmúlt választásokon. Nyilván kellemetlen és bosszantó az ellenfélnek, de nem végzetes. Ezeknek a módszereknek az alkalmazása ma "divatos" marketing eszköz, mind politikai eszmék mind porszívók eladására. A siker attól függ milyen habitusúak a házalók, persze a termék sem elhanyagolható. Nem látok a tömegben annyira elszánt embereket akik az MSZP által képviselt eszméket hatékonyan tudják képviselni, ha csak Ron Werber és csapata a kiválasztottakat át nem tudja nevelni. Az önmagában kevés, ha a Fideszt szidják, nagyon-nagyon kevés. Ezt egyik oldalon sem érti a tömeg, azt hiszik ez visz sikerre, de alpári stílus és személyeskedés a következménye. A porszívónál maradva, ha nem tudom bemutatni a csodálatos gépemet és elhitetni, hogy ma a piacon jobb nem létezik akkor nem jön a siker!”
 • 13. kerteszb 2013. január 21. 09:22
  „Rinocéroszbőr.”
 • 12. elemér 2013. január 21. 08:57
  „Kisg.... lehet hogy NATO beavatkozással kell eltávolitani. Egyszerüen egy ilyen xarkeverö nem türhetö a mi közösségünkben.”
 • 11. Valaki 2013. január 21. 08:25
  „Hiteltelenek
  A A A
  Stefka István
  - 2013. január 21., hétfő
  Álláspont

  A baloldal, a szocialisták nem tagadják meg magukat. A múlt kísért, legalábbis náluk. A jövő évi választásra készülve utcabizalmikat telepítenek, képeznek ki a választókerületekben, akiknek a feladatuk az lesz, hogy a körzetükben ,,ajtótól ajtóig" győzzék meg a választókat a szocialisták megkerülhetetlenségéről, a baloldali alternatíváról. Az utcafelelősök Ron Werber szocialista kampányguru útmutatásai szerint adatbázisokat készítenek, kimutatást az emberek érzelmeiről, gondolatairól, hovatartozásáról - netán szokásairól, ügyeiről, álmai-ról. Egyszóval az MSZP nem egyszerűen gondolatrendőrséget épít ki magának, hanem a valóságban klasszikus gyűlöletfelelősöket telepít a lakóhelyekre, ahol majd egymást figyelik, egymásról jelentenek az emberek.

  Most még a választásokig következmények nélkül tehetik. De gondoljunk csak bele, mi történne, ha a választók akaratából hatalmat kapnának. Jaj lenne azoknak, akik nem támogatták a baloldalt.

  Ezt már ismerjük, legalábbis az idősebbek. Emlékszünk a Rákosi-, majd a Kádár-korszak házmestereire, ház- és tömbbizalmiaira. Ők voltak az ÁVO, a belügy szeme, ők voltak azok, akik szorgosan körmölték be megjegyzéseiket a lakó-nyilvántartási könyvbe: megbízható, megbízhatatlan. Ők jelentettek, feljelentettek rendületlenül, névtelenül, s a hazugságokat, hamis vádakat rendre követték a házkutatások, zaklatások, kihallgatások, fenyegetések, megfélemlítések.

  Így éltünk mi. Ezt akarja az egyharmad? Ez jöjjön vissza? Horn Gyula nem véletlenül mondta a parlamentben a rendszerváltás hajnalán, hogy Magyarország a feljelentők országa volt. A jobboldalon ülők ugyan felháborodtak ezen - többen a tisztességükben érezték magukat sértve -, sajnos mégis ez volt az igazság. Soha annyi embert nem jelentettek fel érdekből, számításból, rosszindulatból, karriervágyból 1945 után, az ötvenes és a hatvanas években, mint akkor. Ártatlanok tízezreit hallgatták ki, sok ezer embert vetettek börtönbe vagy végeztek ki. Ez volt a kommunizmus, ez volt a bolsevizmus, a proletárdiktatúra, ez volt és ez ma is a baloldal igazi arca.

  A kommunista nem vész el, csak átalakul. A baloldal ma is a hazugságra, a megtévesztésre és a felejtésre épít. Ennek eklatáns példája volt nemrégiben Mesterházy Attila botrányos kolozsvári kiruccanása. Szegény ember, a határon túli magyaroktól pártja, az MSZP nevében bocsánatot kért a 2004. december 5-i népszavazás kudarcáért, s mit tesz isten, az erdélyiek nem felejtettek. Kifütyülték, ,,beszóltak" neki. S ez a valóság. Nem lesz könnyű Ron Werber gyűlöletfelelős úrnak újabb hazugságkampánnyal, tömbbizalmikkal győzelemre vezetnie a baloldalt, mert még túl frissek az emlékek a szocialisták és liberálisok négy- plusz nyolcéves országlásáról, áldásos tevékenységéről is....

  http://magyarhirlap.hu/hiteltelenek”
 • 10. Valaki 2013. január 21. 08:23
  „Bezony elem ér. A cocik már mindenhol leszerepeltek, Brüsszelben is utálják őket. :)))”
 • 9. tudorka 2013. január 21. 08:18
  „A FIDESZ-nél és Orbán Viktornál nagyobb gyülölet keltő nincs a világon.
  Szemet szemért, támadják is őket.
  Mit csináltak, mit csinálnak?
  Gyülöletet keltenek hazudnak, lopnak csalnak. Elég a FIDESZ-ből.”
 • 8. elemér 2013. január 21. 03:27
  „Ezekkel már senki nemáll a kamera elé a nyugati világban. Kinában és Moszkvába sincs sikerük. Balkán felé vezetik az országot.”
 • 7. embertelen 2013. január 20. 21:38
  „Az elmúlt 23 legnagyobb gyűlölködője mindig is a fidesz volt, ma is az, meg holnap is az lesz. Ez Orbán lételeme, hazudni, gyülölködni, diktároroskodni. Mindezek a vele született kisebbségi érzéséből fakadnak. Egyébként nem tudom, hogy ki gondoljama azt, hogy a tündérmesés Matolcsy György, meg a nemlesztandíj Hoffmann Rózsa jól végzi a munkáját, tehát dícsérő plakátokat érdemelnének.”
 • 6. Eva- 2013. január 20. 20:39
  „5. rommel2 2013.01.20. 20:07

  csak a síp dob kereplő van a jobb oldalon
  de a gyűlölet ma már tartalmatlan kifejezés---mert a példaadó szindja a példáját használót.

  Nevetséges”
 • 5. rommel2 2013. január 20. 20:07
  „AZ MSZP GYÜLÖLT , GYÜLÖL , ÉS GYÜLÖLKÖDNI IS FOG !!!
  MÁST NEM IS TUD A PÁRT , MERT EREDMÉNYEKET NEM TUD FELMUTATNI ...........
  BÁR AZ ORSZÁG ELADÓSITÁSA ÉS KIRABLÁSA IS EGY EREDMÉNY ,
  DE EZZEL UGYE NEM ILLIK KAMPÁNYOLNI .............................
  MARAD A GYÜLÖLET , DE EZZEL NEM LEHET VÁLASZTÁST NYERNI .......................”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyar kultúra napja - Korniss Péter fotóművész kapta a Kölcsey-díjat

Korniss Péter Kossuth-díjas és Pulitzer-emlékdíjas fotóművész kapta idén a Kölcsey-emlékplakettet, az elismerést Szatmárcsekén adták át vasárnap. Tovább olvasom