Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 23°C Még több cikk.

Fidesz: LMP = Lusták, Munkakerülők Pártja

A Fidesz arra kéri az LMP képviselőit, hogy térjenek vissza az Országgyűlés falai közé és vegyék fel a munkát.
A Fidesz arra kéri az LMP képviselőit, hogy térjenek vissza az Országgyűlés falai közé és vegyék fel a munkát.

Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: az ország sok szempontból bajban van, az országgyűlési képviselők gyakorlatilag „éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy törvényekkel, jogszabályokkal megvédjék az országot és elindítsák a gazdasági növekedés útján." Hozzátette: szeretné, ha nemcsak kormánypárti és egyes ellenzéki képviselők vennének részt a munkában, hanem mindenki, aki parlamenti mandátumot kapott.

A szóvivő kifejtette: a Fidesz és a kormány eltökélt abban, hogy minden eszközzel segítsen az embereknek, a devizahiteleseknek, és megvédje az országot a gazdasági-pénzügyi támadásoktól. „Ehhez képest vannak olyan ellenzéki pártok, például az LMP, amelyek ebben a munkában nem vesznek részt, bár emberek ezzel a felhatalmazással és feladattal küldték őket a parlamentbe” – fogalmazott Selmeczi Gabriella, ismertetve, hogy az LMP szerdán, és december 23-án sem vett részt az országgyűlés munkájában, továbbá terveik szerint pénteken sem veszik fel a munkát.

„Igaz, hogy az LMP-re kevesen szavaztak, a társadalom egy nagyon szűk rétege küldte őket az Országgyűlésbe, de mégiscsak úgy tisztességes és úgy való, hogyha ezeket a képviselőket megbízták, (…) akkor elvégezzék a feladatot” - hangzott el.

Úgy vélekedett: „jelen pillatanban az LMP tevékenysége igazából csak azoknak a kis barkácsboltoknak hoz profitot, akik lakatot és láncot árulnak”.

Selmeczi Gabriella kijelentette: a párt elsődleges célja nem az állampolgárok megsegítése, hanem hogy bekerüljenek a híradókba, címlapokra, ugyanakkor „érdemi munkát nem tudnak elvégezni, amiről érdemes lenne hírt adni”.

Mint mondta, az LMP-nek vissza kell térnie a parlamentbe, nem lenne jó ugyanis, ha a közvélemény "Lusták, Munkakerülők Pártjának" nevezné a szervezetet.Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. machers 2011. december 30. 14:20
  „16. SiLa 2011.12.30. 09:03
  "A sok mszp párti akkor kiabált volna ennyire, mikor a szociális jólétet a hitelekből finanszírozták. "
  A fidesz pártiak is kiabálhattak volna. Miért nem tették? Emelt fővel, öntudatosan vissza kellett volna utasítani a kamattámogatást, mert ez is az adósságot növelte. Vajon mit gondoltak fideszék, honnan lesz meg a támogatás fedezete?
  Amikor az adósság felelőseit keresik, akkor azért olyan messzire nem is kell menniük!
  http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/30/kiderultek_a_kamattamogatott_hitel_reszletei/”
 • 21. load 2011. december 30. 13:51
  „16. SiLa
  "A sok mszp párti akkor kiabált volna ennyire, mikor a szociális jólétet a hitelekből finanszírozták. "
  Kedves SiLa, az ön viszonylagos jólétét is abból a hitelből finanszírozták.
  Lakás támogatás, gázártámogatás, 13. havi nyugdíj, ingyenes oktatás, alacsony jövedelmüek adójóváírása, szociális segélyek, lakásszerzések állami kamattámogatása, foglalkoztatási, sport és családtámogatások ...stb.
  Miből gondolja, hogy mindebből akkor csak az MSZP szavazói részesültek és például önnek nem kellett volna - az eladósodás okán - tiltakozni?”
 • 20. pancser 2011. december 30. 12:06
  „10!"öszödiböszme" Ne csodálkozz, a mai világban az újság is nagy kockázatot vállal amikor a kormányt bíráló hozzászólások megjelennek. Akinek nincsen valami külső országban munkája az joggal félhet bosszútól, akár a vállalatán keresztül, akár személyesen. Ide jutottunk, hogy újságírókat lehet kitiltani a Parlamentből.
  "Sila" néhány társával a kemény fideszes, helyesebben orbánista vonalat képviseli, itt náluk a tények nem számítanak. A kulturált modort kérjék számon Viktoron, hiszen nem semmi mindenkivel összeveszni.”
 • 19. dünnyögő 2011. december 30. 12:02
  „Ahogy én a széksorokat látom a tudósítások alatt, a fidesz székek a legüresebbek. Igaz, ha ül benne valaki, akkor is üres.”
 • 18. öszödiböszme 2011. december 30. 10:53
  „Tisztelt Sila!
  A válasz még mindig semmi. Pedig epedve vártam Öntől az igazságot. Szóval Ön jól érzi magát a 315 euróval 250 helyett, a 7%-s alapkamattal a 4.25% helyett. A 405 benzinnel a 300 helyett. A 688 cds pontszám a 275 helyett.
  Még egy dolog. A sok itt kritizáló nem biztos hogy MSZP szavazó. Ez csak demagógia amit az orbán és bagázsa sulykol Önbe is. Én is kívánok Önnek Boldog Új Évet! Viszont a mai viszonyuk szerint én ebben elég szkeptikus vagyok. Szóval a megpróbáltatás éve jön. Köszönöm ezt a maeltolcsynak és a viktátornak!!”
 • 17. dorombolok 2011. december 30. 09:27
  „16. SiLa 2011.12.30. 09:03
  Viktor trónra lépése óta folyamatosan a dübörgő gazdaságra hivatkozik. igaz megszorítás nincs , helyette van "érdeksérelem" stb.Hogy könnyebb legyen érteni küldök fityesz _ magyar szótárat is.

  -Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
  -Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
  -Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
  -Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
  -Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a ,,nem szokványos magyar út", ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
  -Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
  -Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányosan egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon (lex Szász, lex Járai), ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
  -Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
  -Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.
  -Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett sorsának eldöntésére.
  -Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor ,,hallgassuk meg egymást", ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt."
  -Amikor mi adókat vagy járulékokat emeltünk az a kormány népnyúzó tehetetlensége , most ez az európai gazdasági válság logikus nemzet és gazdaságmentő követekezménye.
  - A mi időnkben a hitelminősítő intézetekteljesen jogosan jártak el , ma pedig nincs joguk hozzá
  -Ami nálunk népnyúzó megszorítás volt az most max. érdeksérelem.
  -Amikor hitelt vettünk fel az IMF-től az a magyarország gazdaság tönkretétele volt,amikor ezt ti teszitek az biztosítás.
  -Amikor segítséget kérünk a rászorulóknak , az szociális demegógia.
  -Amikor mi az ingatlanadót akartuk bevezeti az népnyúzás lett volna , ti kommunális adó címén vezetitek be , mert keresztvíz az van bőven.”
 • 16. SiLa 2011. december 30. 09:03
  „A sok mszp párti akkor kiabált volna ennyire, mikor a szociális jólétet a hitelekből finanszírozták. Akkor is így kellett volna kiabálni, mikor a 2006-os választások előtt a Gyurcsány azt hangoztatta, hogy olyan jól áll a Magyar gazdaság, hogy a nyugat irigyel minket, választások után meg megszorító intézkedések voltak. Ugye megint Én emlékezem rosszul?
  Ennek ellenére kijelentem, hogy nem vagyok fideszes, és tudom , hogy ez a kormány se tud csodát tenni!
  Mindenkinek BUÉK!”
 • 15. load 2011. december 30. 01:25
  „5. SiLa
  Tévedni tetszik.
  A kezdő dátum 1990. június 4.
  Soha nem modja azt, hogy "csak"!
  Az kizárólagosságot jelent.
  Meg hitel vesztést.”
 • 14. öszödiböszme 2011. december 29. 22:50
  „12. SiLa 2011.12.29. 20:53
  Hűha! Azért kemény az úrhölgy. Attól függetlenül várom tisztelt Úr/Hölgy válaszát az általam megemlített témákban. Attól függetlenül tudom jól esik modoroskodni, amikor nem tudunk értelmesen érvekkel alátámasztva vitázni. <moderálva>
  fortuna. Te meg ezt honnét tudod a Németalföldről??”
 • 13. fortuna54 2011. december 29. 21:50
  „5.SiLa.Na azért 8 évig bejártak a parlamentba,látható is az eredmény.”
 • 12. SiLa 2011. december 29. 20:53
  „Tisztelt öszödiböszme!
  A neve illik a modorához! Figyelmeztetem rá, hogy a hozzá szólásaimban nem tegezek senkit. Ha lehet tiszteljük egymást.
  Mindenkinek BUÉK!”
 • 11. peet2 2011. december 29. 20:14
  „És amikor a T. Fidesz rendszeresen kivonult a mikor "GY:F"felszólalat az akkor mi volt????”
 • 10. öszödiböszme 2011. december 29. 17:30
  „Nem értem amikor a kormány bizonyítványát kiállítom akkor miért kell cenzúrázni? Csak nem itt is a rákay filipke az intendáns??”
 • 9. öszödiböszme 2011. december 29. 17:19
  „...
  Sila. te mint narancskommandós elég érdekesen emlékszel bizonyos dolgokra. Azt is mondhatnám szelektív az emlékezeted. Szóval a fityesz nem csak a flettó beszédei alatt ballagott ki az ülésteremből, ezek voltak akik a politikát kivitték az utcára. Hazaárulóztak jobbra balra. Most meg néznek mint a vett malac amikor fagyi visszanyalint.<moderálva....>”
 • 8. Köszörűs 2011. december 29. 17:14
  „Ez a Sel Mici legalább nem lusta.
  Nem rest!
  Sőt még csak nem restelli magát, mikor kiáll ennyi ember elé hülyét csinálni magából!”
 • 7. miracle 2011. december 29. 17:08
  „Tisztelt SiLa!
  Én meg a te figyelmedet hívnám fel, hogy a jelenlegi Kedves Vezető 2006-2010 között szinte be sem járt, összesen 12 felszólalása volt 4 év alatt (ebből több csak 2 perces). Ez viszont nyilván rendben van, mert ő narancsligeti.
  Ráadásul neki semmi oka nem volt rá, azonkívül, hogy durcás volt és nem derogált sima képviselőként megjelenni az Ország Házában.”
 • 6. dorombolok 2011. december 29. 16:42
  „2. blaze 2011.12.29. 15:04
  A Fidesz minden eszközzel segít az embereknek :D
  Köszönöm, de szerintem az országnak ebből a segítségből már elég volt! Még egy kicsit segítenek, aztán Ukrajnát is irigykedve fogjuk csodálni...

  Kisalföld 2011.dec.29.
  Minden ingatlan után adózni kell !
  Sopronban bevezették , csak ezt is mint annyi mindent átkeresztelték.Kommunális adónak hívják ( eszüknél és szociális árzékenységüknél csak a keresztvíz a több.)
  Pl. Lakások ( panel is ) 37-60 négyzetméter 10 000 Ft./ év.
  Nem hazudnak : Ingatlanadó pedig nem lesz!”
 • 5. SiLa 2011. december 29. 16:09
  „Tisztelt Losba!
  Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a fideszesek csak a nagy vezér beszéde alatt vonultak ki. Bár a példa ragadós, mert a baloldal sokkal többször játszotta el ezt a játékot, egész parlamenti ülésszakokon voltak távol.”
 • 4. miracle 2011. december 29. 15:56
  „És ezt pont a fidesz mondja, ami meg annak a rövidítése, hogy:
  FIgyelj, De mi meg az Előző ciklusban SZ.rtunk bejárni.”
 • 3. Losba 2011. december 29. 15:11
  „"Hozzátette: szeretné, ha nemcsak kormánypárti és egyes ellenzéki képviselők vennének részt a munkában, hanem mindenki, aki parlamenti mandátumot kapott."

  ..úgy emlékszem volt egy pártocska aki rendszeresen kivonult munkahelyéről...hogy is van ez kedves , még mindig fityiszhívők ? ..ezek jobban hazudnak, mind az elődeik..”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a kormány idén padlóra küldte a gazdaságot

Az MSZP szerint a kormány alkalmatlansága miatt 2011-ben padlóra került a gazdaság.
Tovább olvasom