Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Fidesz: ˝A jogrend pártján állunk a Klubrádió ügyében˝

A Klubrádió ügyében a Fidesz a leghatározottabban kiáll Magyarország jogrendje mellett - közölte Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője
A Klubrádió ügyében a Fidesz a leghatározottabban kiáll Magyarország jogrendje mellett - közölte Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője arra reagálva, hogy az MSZP-s Nyakó István kedden azt közölte az MTI-vel: pártja szerint a Klubrádió "betiltását" a Fidesz megrendelésére "pártszolgálatosok" hajtották végre.

Selmeczi Gabriella az MTI-hez eljuttatott közleményében a Klubrádió ügyéről azt írta: "a külföldi és hazai nyomásgyakorlók" nem kevesebbet kérnek, mint hogy a hatályos magyar törvények és a tisztességes gazdasági verseny szabályainak ellenében valaki csak azért, mert ők támogatják, előnyhöz juthasson. Ez az összes európai egyezménnyel, az európai értékekkel szemben áll - tette hozzá.

Ha valaki pályázik egy frekvenciára, akkor olyan ajánlatot kell beadnia, amellyel nyerni tud - hangsúlyozta a Fidesz szóvivője, hozzáfűzve, hogy "ha töredékét akarja fizetni, mint valaki más, akkor hiába állnak mögé a szocialisták vagy bárki a világ bármely tájáról, a hatóság nem hághatja át a magyar jogrend határait, és nem sértheti meg a tisztességes verseny szabályait. Ebben a versenyben a szabályok szerint kell nyerni, nem pedig politikai kapcsolatok révén".

Mint fogalmazott, "éppen ezt a mutyi országot szeretnénk végre magunk mögött hagyni". Magyarországon ma már a teljesítmény, az igazi munka számít, nem pedig az, hogy a világ melyik sarkából ki mellett mekkora hatalmak emelik fel a hangjukat - zárta közleményét Selmeczi Gabriella.

Olvasóink írták

 • 3. rommel 2012. január 25. 18:39
  „CLUB RÁDIÓ ÉG VELED ,
  DE TE NEM TUDOD ,
  MILYEN JÓ NÉLKÜLED !!!”
 • 2. gjozsi88 2012. január 24. 17:06
  „"Ha valaki pályázik egy frekvenciára, akkor olyan ajánlatot kell beadnia, amellyel nyerni tud -"

  Miért kell egy ellenzéki beszélgetős rádió frekvenciáját zenés szolgáltatásra megpályáztatni!!!

  "hozzáfűzve, hogy "ha töredékét akarja fizetni, mint valaki más,"

  ezzel csupán annyi baj van, hogy a töredék igéret mögött van fedezet, a clubrádió évtized óta fizet.......a nyertes egy korlátolt felelősségü társaság, 1 milliós törzstőkével és az igérete mögött fedezet nem látható!!!!
  Mi a garancia, hogy a sokkal több befolyik????”
 • 1. ISU 2012. január 24. 16:01
  „"a teljesítmény, az igazi munka számít", akkor a jelenlegi SZJA törvénnyel miért büntetik a kis keresetűeket?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hunvald-ügy: lezárult a bizonyítási eljárás, ítélet februárban

A 160 oldalnyi vádbeszéd várhatóan a hét második felében fejeződik be, s februárban hirdethetnek… Tovább olvasom