Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Fidesz–KDNP: nyilvános a jelöltek listája

A Fidesz–KDNP is nyilvánosságra hozta a választásokon indulók nevét. A párt az alapján döntött a jelöltekről, hogy a listára lehetőleg a közélet összes területéről kerüljön egy-egy képviselő.
– A lista összeállításánál fontos szempont volt, hogy a közélet minden területéről induljon jelölt, így orvos, közgazdász, tanár éppúgy megtalálható az indulók között, mint vállalkozó vagy igazgató – mondta el dr. Fodor Tamás polgármesterjelölt, majd megtudtuk, a lista több mint ötven százalékban tartalmaz „új” neveket. – Azok, akik jól teljesítettek ebben a ciklusban, a megméretés után megtarthatják mandátumukat, néhány helyen pedig új, de a Sopronban élők számára korántsem ismeretlen jelöltek indulnak.
Firtl Mátyás hozzátette, a listán szereplők kiválasztásában a szakmaiság is döntő szempont volt. – A jelöltek dr. Fodor Tamás kivételével egyéni körzetben küzdenek meg ellenfeleikkel.

A Fidesz–KDNP jelöltjei

Ifj. dr. Arszin Miklós (1. választókörzet), dr. Zombori István (2.), Havas András (3.), Balogh Judit (4.), Varga Szabolcs (5.), Karner Gábor (6.), dr. Simon István (7.), Kocsis János (8.), Sass László (9.), Pongrácz Attila (10.) Osváth András (11.), Abdai Géza (12.), Mágel Ágost (13.), dr. Varga Mária (14.), Rádonyi László (15.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bízik az egészségügy átalakításában?

Tovább olvasom