Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Fertőszentmiklós belterületén 88-cal

Egy külföldi autós nyolcvannyolc kilométeres sebességgel száguldott Fertőszentmiklós belterületén. A soproni rendőrök az elmúlt napokban huszonegy gyorshajtó ellen léptek fel a Fertő-parti településeken.
Tizenkilenc gyorshajtó sofőrt összesen száztizennyolcezer forint helyszíni bírsággal sújtottak a rendőrök a Fertő-parti településeket összekötő úton, míg két járművezetőt – akik csak kismértékben lépték túl a megengedett sebességhatárt – figyelmeztetésben részesítettek. A Soproni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya munkatársai Fertődön, Fertőszentmiklóson és Hegykőn állították fel sebesség-ellenőrző készülékeiket. Ami a legjelentősebb szabálytalankodásokat illeti, Fertőd belterületén, a Vasút soron 84 kilométeres, Hegykőn a Kossuth utcában szintén ugyanilyen sebességgel haladt egy jármű a megengedett 50 helyett, ám ezt is túlszárnyalta az a külföldi autós, aki Fertőszentmiklós belterületén 88 kilométerrel száguldott.
A közlekedésrendészeti osztályon megtudtuk, a következő napokban is szigorú ellenőrzést tartanak a kapitányság területén, amely nemcsak a sebességtúllépések, az ittas járművezetők kiszűrésére, hanem a gépkocsik műszaki állapotára is kiterjed. Mindezzel a közlekedési morál erősítését, a balesetek megelőzését célozzák a szakemberek. Így tehát minden járművezetőnek tanácsolják: ittasan ne üljenek autóba, s szigorúan tartsák be a közlekedés írott – és íratlan – szabályait...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tini hokis halála

Jégkorong

Egy 17 éves kanadai jégkorongos mérkQzés közben összeesett és meghalt a… Tovább olvasom