Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Felújítások az M1 autópályán

Az esőzések miatt több szakaszon leromlott az M1 autópálya állapota, ezért 600 millió forint átcsoportosításával négy szakaszon is jelentős felújítást végez az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt., a munkálatok alatt forgalmi korlátozásokkal kell számolniuk az ott közlekedőknek.

A szokatlanul esős tavaszi időjárás következményeképpen jelentősen leromlott az M1 autópálya burkolata a Budapest-környéki szakaszokon, elsősorban a kamionforgalommal jobban érintett külső forgalmi- és kapaszkodó sávokon. A már elkezdődött munkálatok az M1 autópálya 22-54 kilométer-szelvények közötti szakaszát érintik. A kisebb javítások mellett négy hosszabb szakaszon kell az utazóknak folyamatos korlátozásokra számítani.

A 22-25 kilométer-szelvények között szeptember 3-án kezdődik a felújítás és szeptember 22-ig tart. A 25-31 kilométer-szelvények között már augusztus eleje óta folyik a munka, amely szeptember 2-án fejeződik be. A 44-49 kilométer-szelvények között szeptember 22-ig tart a felújítás, míg az 51-54 kilométer-szelvények között szeptember 23-án kezdődik és október 15-én fejeződik be. A jelzett befejezési időpontok a kedvezőtlen időjárás miatt kitolódhatnak.

A munkavégzés ideje alatt - az egyik pálya belső fogalmi sávjának átterelésével és a másik pályán a forgalmi sávok elhúzásával - mindkét irányba két-két sávon lehet közlekedni továbbra is. A járművezetők azonban ügyeljenek a sebességkorlátozásra - hívja fel figyelmüket az ÁAK közleménye.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltemették Alacskán a hősi halott hadnagyot

Katonai tiszteletadással, református gyászszertartás keretében végső nyugalomra helyezték Pappné Ábrahám Juditot. Tovább olvasom