Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Félrevezető Pentagon

Washington MTI A Pentagon valószínqleg becsapta egy Afganisztánban „baráti tqzben” meghalt amerikai katona családtagjait és a közvéleményt.
A minisztérium először nem vallotta be, mi történt a katonával – ez derült ki egy kongresszusi vizsgálat során, amelyet a „háborús félrevezető kampányról” kezdeményeztek demokrata párti képviselők.
Az ügyben vizsgálatot folytató bizottság szerdán ülésezett, amelyen részt vettek a 2004-ben elhunyt Pat Tillman hozzátartozói, köztük a bátyja is. Kevin Tillman kijelentette: ez a szörnyq tragédia, ha kiderült volna, valószínqleg nagymértékben csökkentette volna az iraki háború iránti támogatást. Pat Tillman az amerikai futball sztárja volt, 3,6 millió dolláros szerződéstől lépett vissza a 2001. szeptember 11-i terrortámadások után, hogy hazafias érzületből belépjen a hadseregbe, ahol a szárazföldi erők elitalakulatához, a rangerekhez került. Tillman Afganisztánban vesztette életét. A hadsereg beismerte, elhallgatták, hogy „baráti tqzben” halt meg, katonatársai lőtték le.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teakészítés fortélyai

Lényeges, hogy az egyes teafajták elkészítésének szabályait betartsuk. Sokan nincsenek tisztában ezzel, pedig nagyon fontos, mert nem ugyanabban az ízélményben lesz részünk. A fekete teán kívül mindegyik fajtánál ajánlott az először felforralt vizet 60–70 fokra visszahűteni, majd a teafüvet ebben áztatni.
Tovább olvasom