Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Félpályás forgalom

Győr. Víz- és csatornaépítési munkák miatt a Híd utcában az Országút utcai kereszteződésnél mától félpályán bonyolódik a forgalom. Emiatt a 14-es helyi járatú autóbuszok a Ráth M. tér–Kossuth u.–Erkel u. vonalon közlekednek, nem érintve a Semmelweis utcai megállóhelyet. Az autóbuszok a Kossuth utcában állnak meg az 1-es járatok jelenlegi megállóhelyén.

Képviselői fogadóóra

Győr. Bécsi Zoltán, a 6. számú választókerület önkormányzati képviselője tart fogadóórát holnap este 6 órától a Fekete István-iskola ebédlőjében (Győr, Kodály Z. u. 31.).

Halászléfőző verseny

Vének. Nemzetközi Halászléfőző Verseny lesz május elsején a véneki faluház udvarán. A délelőtt 9 órakor kezdődő versenyre nevezők két élő pontyot és tűzifát kapnak. Nevezési jegyek a véneki vendéglőben, a polgármesteri hivatalban, a győri ergényi úti virágboltban és a Bácsai úti Rózsakert vendéglőben vásárolhatók.

Ingyenes jogtanács

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület holnap délelőtt 9–12 óra között ingyenes segítséget nyújt a gyes után járó jövedelempótlékot igénylők részére a Bajcsy-Zsilinszky úti Civil Központban.

Napsugár klub

Győr. Batyus bált tartanak ma délután két órai kezdettel a Herman O. utca 22. szám alatt a Napsugár klub nyugdíjasai.

Véradás

Győr. A Lapcom kft., így munkatársaink adnak vért ma reggel 7 órától a győri vérellátó központban (Magyar u. 8.). Holnap délután 4 órától este 7-ig a bogyoszlói iskolában várják az önkéntes segítőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnőben a nyelvjárási ízek

Díjkiosztó ünnepséggel zárult a Győrben megrendezett Kazinczy-verseny. A legjobb… Tovább olvasom