Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Felmond az Origo hírek rovata

A rovat gárdájának tíz tagja hagyja ott a portált, felmondásukat Facebookon tették közzé.
"Mi, az Origo Hírek rovatának tagjai úgy látjuk, hogy Sáling Gergő főszerkesztő távozása után nem tudjuk folytatni az eddigi munkánkat. Ezért – egyéni megállapodások alapján – elhagyjuk az Origót. Nagyon sajnáljuk, hogy ez a történet így ér véget" – írták a Facebookon.

A poszt szerint távozik a portáltól Albert Ákos, Dull Szabolcs, Fabók Bálint, Tamás Fábián, Joó Hajnalka, Rovó Attila, Sarkadi Zsolt, Szabó András, Vorák Anita és Zöldi Blanka.

"Tegnap felmondott az Origo főszerkesztő-helyettese és újságírója, Pethő András is, akinek Lázár János milliós hotelszámláiról írt cikkei is hozzájárulhattak ahhoz, hogy hétfőn este menesztették a lap főszerkesztőjét, Sáling Gergőt. Szerdán este kiderült, hogy a két felelős szerkesztő, Tóth Sára és Bordás Gábor is távozik" - írja a hvg.hu.

Ugyancsak elmegy a hírportáltól Bellay Szilvi, aki „gyártásvezető" volt, valamint Déri Zsófi is, aki az értékesítés és a szerkesztőségek közötti munka összehangolásán dolgozott, az ő távozásuknak azonban nincs köze a kialakult helyzethez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reklámadó - Médiavállalkozások összehangolt tiltakozása a tervezet ellen

Több mint száz médium csatlakozott a tervezett reklámadó bevezetése elleni tiltakozó akcióhoz csütörtök este. Tovább olvasom