Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Fellépnek a gárdistákkal szemben a rendőrök

Ezentúl intézkedni fog a rendőrség a gárdista egyenruhát viselők ellen - közölte szombaton kora délután az Országos Rendőr-főkapitányság, a Magyar Gárda Egyesület jogerős feloszlatását alapul véve.

Indoklásuk szerint a gárdista formaruha félelmet és riadalmat kelthet.A Fővárosi Ítélőtábla döntése értelmében a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom csak formailag különül el, egységesként kell kezelni. Így a szervezet feloszlatása után a rendőrség intézkedni fog azokkal szemben, akik ezentúl is gárdista egyenruhában jelennek meg, vagy vonulnak az utcákon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közleményében leszögezi, hogy a leghatározottabban fognak fellépni velük szemben. Szombaton egyébként a rendőrség az ország több településén is intézkedett gárdistákkal szemben, mert azok ruhája másokban félelmet, megbotránkozást vagy riadalmat keltett - áll a közleményben. A Magyar Gárda ugyanakkor már korábban bejelentette, hogy csatlakoznak a délutáni, Bazilika előtti demonstrációhoz.

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. Reális 2009. július 06. 08:47
  „mszp 16%,JOBBIK 15%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 35. pancser 2009. július 05. 17:44
  „<moderálva>...... A gárda, hatalmaskodni vágyó emberek beteges gyülekezete, tudatos szervezéssel, ez utóbbiakat meg kell mogyorózni. A Jobbikkal sem kéne lacafacázni, hanem be kéne tiltani. Gondoljatok csak bele, ez az MSZP-nek nem érdeke. Az ő érdekük egy erős Jobbik, belefér az eszmerendszerükbe, kb. úgy mint amikor a keresztény királyok a másik ellen, a hitetlen törökkel szövetkeztek. Ha az emberek átlátnának a szitán nem szavaznának erre a manipulált Jobbikra!”
 • 34. Reális 2009. július 05. 17:19
  „A CIGÁNYOK ELLEN MIKOR LÉPNEK FEL!KI A .... TÁMADJA 50-100ASÁVAL A RENDŐRT <moderálva>....?NEM A GÁRDISTÁK!”
 • 33. kolombela 2009. július 05. 11:48
  „pancser
  Ilyenek vagytok. Akkora cinizmus van bennetek, hogy az eget veri. SZDSZ és a hazaszeretet: anakronizmus.

  "Hazaszeretetről beszél az SZDSZ elnökjelöltje
  2009-07-05 10:46 ...... Belföld Küldje el ismerősének!

  A nemzetpolitika, a vidékpolitika, a gazdaságpolitika, a szociálpolitika, a várospolitika, az önkormányzatiság és a fenntartható fejlődés problémakörével foglalkozik SZDSZ elnökjelölti programjában Retkes Attila.

  A budapesti és több megyei szervezet, valamint számos helyi csoport által is támogatott elnökaspiráns az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy a nemzetpolitika kapcsán annak tudatosítására törekszik, hogy a szabadelvűség és a hazaszeretet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő fogalmak, illetve hogy a haza és a haladás eszméje napjainkban aktuálisabb mint valaha.

  MTI - ........."”
 • 32. kolombela 2009. július 05. 11:33
  „pancser
  Ha 3-szor teszed fel ezt a marhaságot, amit írtál, attól még az igazság közelében sem jársz. Szeretném tudni, hogy te milyen alapon döntöd el, hogy az isten szó kiejtése kinek a szájából istenkáromlás és kinek nem, mivel több mint negyven évig nyíltan ,,üldöztétek" a magyarországi egyházakat, most meg hirtelen mélyvallásuak lettetek. Hogy jössz te ahhoz hogy ezt eldöntsed. Gondolom rutinból teszed azt, amit már 60 éve tesznek a hozzád hasonló egyének.
  HA bővebben kifejtenéd, hogy mi a közveszélyes. A zsidók és keresztények istene nem egy, ezt csak próbálod erőltetni. Ezzel az erővel a muzulmán vallás istenét is közösnek mondhatnád, mivel Jézus tanaiból indult ki és máig tisztelik Jézust a zsidókkal ellentétben a zsidókkal. A muzulmánok is egy igaz istenről beszélnek, és hidd el ebbe nem fér bele a keresztény világ istene.
  A Magyar gárda betiltása pedig, ha tetszik, ha nem, politikai megrendelésre történt. Hidd el, hogy nagyobb kárt okozott a balliberális oldalnak, mint amennyi hasznot, csak annyira begyöpösödött aggyal gondolkodnak, hogy ezt nem veszik észre. A vidéken élő kiszolgáltatott emberek százezrei csak a Magyar gárdában bízhattak, mert a rendőrség nem foglalkozott é s nem is fog foglalkozni azzal, hogy biztonságban érezhessék magukat. Szerinted ezeknek az embereknek mi a véleménye a gárda megszüntetéséről?”
 • 31. ti-a-bi 2009. július 05. 09:11
  „A "megdolgozott agyú" bírónő olyan ítéletet hozott, amit ha elolvas tiszta fejjel eldobja magát.
  Mi lenne, ha valakit elítélnének és azt mondaná a bíró:KÜLÖNBEN AZ EGÉSZ CSALÁDRA ÉRVÉNYES MERT EGY LAKÁSBAN ÉLNEK!

  A Magyar Gárda ezután is létezni fog.”
 • 30. Zoárd 2009. július 05. 09:06
  „Nem itt tartanánk,ha a cigányokkal szemben lenne a rendőrség ilyen határozott!
  A politikai töltet egyértelmű!A FIDESZ+MSZP már megkezdte 2010-es közös kampányát...a Jobbik ellen!
  Majd a fejükhöz kapnak,amikor a közbiztonság,mint fogalom is ismeretlen lesz!
  Majd a fejükhöz kapnak,amikor több millió éhes cigányt kell etetni!
  A folyamat még megfordítható lenne,de nem a mai álszent politikusainkkal!”
 • 29. pancser 2009. július 05. 08:38
  „"kolombela". Amiket összezagyválsz, vicc is lehetne, de nem az. Ez amiket írogatsz, közveszélyes. Ezért is kellett a magyar gárdát betiltani most már egyre többnek világos. Ismétlen, istemnkáromlás a szátokból az Isten neve. A Biblia Istene a zsidóké is. Ez van, ha teszik hanem. Honnét tudod egyébként ki zsidó, mennyiben különböznek tőled. Mi van akkor, ha tömegesen asszimilálódtak az évszázadok folyamán, honnét tudod ki az, ki nem, ha gyakorolja a vallását, még csak csak, de ha nem? Szóval istenkáromlók vagytok mindahányan! Vérük, sejtjeik ügyanazok, a vérük is ugyanolyan jól jön ha balasetet szenvedsz. Csak örülni tudok annak ami történt. Ezt az alakulatot meg kellett szüntetni! Vége, "kolombelák" "von Lichthofenek" "Túrabakancsok" stb. Istennek legyen érte hála, a sátáni horda eltűnt!”
 • 28. pancser 2009. július 05. 08:38
  „modeálva 3x”
 • 27. pancser 2009. július 05. 08:38
  „moderálva 3x”
 • 26. kolombela 2009. július 05. 01:50
  „Mintha azt a hírt közölték volna, hogy a gyorskocsi utcai gyűjtőt megszüntetik és ezért ki is ürítették azt. Pedig nem ez volt a cél. A rendőrségi vezetők ezek szerint már jó előre gondoskodtak megfelelő üres helységről, ahol több száz embert hirtelen el tudnak zárni.
  Még hogy nem politikai megrendelésre dolgozik a magyar rendőrség. Ez az egész tiltási, oszlatási , stb akció előre elkészített forgatókönyv szerint zajlott le.”
 • 25. kolombela 2009. július 05. 01:44
  „pancser
  idézet tőled:"....és Isten nevét a szájára veszi...." Úgy látszik, hogy egy kicsit sajátosan érzed a krisztusi tanítást. Az a köszönés hogy ,, adjon az isten (az osztrák is valami hasonlót köszön: grüss Gott) mint mondottam nem isten káromlás mint ahogy te ezt próbálod beállítani, hanem mind a két országban elég régóta megszokott köszöntési mód.
  Zsidónak, kereszténynek soha nem volt és nem is lesz közös istene. A zsidók a messiást, akit a keresztények isten fiának tartanak, megölették, emlékét gyalázzák, a mai napig utálatuk és gúnyolódásuk tárgya. Úgyhogy nekem ne gyere áltudományos hülyeségekkel.
  Az, hogy ereimben milyen nemzetiség vére folyik, teljesen lényegtelen, ugyanis nem ez határozza meg az embert. A legaljasabb az a fajta, amelyik semmi másért csak az anyagi jó létéért képes eladni, elárulni az országát, népét, miközben a felebaráti szeretetre nagy ívben tesz, vagy álszent módon pont azt veti ellenfele, ellensége fejére. Na, ez az ami undórító.”
 • 24. kolombela 2009. július 05. 01:20
  „<moderálva>....
  Vona gábor elhurrcolását rögzítették videóra. T.Kisalföld! Tegyék már fel a honlapjukra , ha merik.
  legalább itt Győrben is megtudhatják, hogy a magyar rendőrség politikai megrendelésre dolgozik.”
 • 23. pancser 2009. július 05. 01:04
  „Ejnye "kolombela" ! Az Isten nem tesz különbséget zsidó és magyar között a felebaráti szeretetet illetően. Lehet, hogy ereidben az ő vérük csörgedez, vagy rokonaidéban, soha nem tudhatod. Amikor vért kaptok a zsidó vagy a cigány vére nem kell? Aki nem ismeri a felebaráti szeretetet és Isten nevét a szájára veszi, nos az előttem ......... Gondolj amit akarsz! Az Istenek létét illetően, zsidónak kereszténynek egy és ugyanaz, sőt zsidő nőtől, zsidónak született, a zsidók Istene által Jézus. Most gombozzál nagyokos! A ti szátokból a nevüket hallani istenkáromlás, bűn. Most megkaptátok, Isten bizony a rendőrök botjával könnygázával is veri azt, aki rászolgált!”
 • 22. kolombela 2009. július 05. 00:28
  „moderálva off”
 • 21. Túrabakancs 2009. július 05. 00:00
  „vonLichthofen!
  Köszi, a te szavaidat sem lehet könnyen felejteni, minden szavad igaz! Az más kérdés ha ez zavarja egyesek érdek és anyagi köreit,
  a származási és vérvonalaikat azért nem kérdezem tőlük, mert nem illik! :) A Jobbikos szavazók összetételéről csak annyit: A múlt héten beszéltem három eredetileg balos szavazóval, akik legutóbb /nem is titkolták, sőt../ a Jobbikra szavaztak, egyszerűen nem hittem a fülemnek. Szóval pancser meg a többiek: óvatosan a lefasisztázásokkal, hiszen a ti embereiteket is megsértitek. Az
  illetők ráadásul nem is a fiatal generációhoz tartoznak, hiszen mindegyik pár évvel elhagyta már a hatvanat.”
 • 20. kolombela 2009. július 04. 23:48
  „pancser
  Látom nagyon primitív vagy. Az ,,adjon az isten" népi köszöntés mind a mai napig is.
  A felebaráti szeretetről pedig ne papolj, mivel meg tudnád fojtani egy kanál vízben azt, akinek mások a gondolatai hazáról, nemzetről, stb. Hozzászólásaidból süt a gyűlölet, bár ezt szavakban nem fejezed ki. Különben is miért kellene az olyan ,,felebarátot" szeretni, aki a nemzet, az ország, a magyar ember elveszejtésén munkálkodik mind fizikailag, mind erkölcsileg.
  Kérdésedre a válasz: annyi isten van ahány vallás létezik és bármilyen meglepő, mindegyik vallás a maga istenét(neit) tartja az igazinak, a többiét pedig hazugnak. Erre varrj gombot.”
 • 19. kolombela 2009. július 04. 23:32
  „primax
  Akkor is emeld fel a hangod, ha a cigányok mindenféle bejelentés nélkül felfegyverkezve hordákba verődnek (mint ahogy már jó párszor megtették) és megfélemlítve a lakosságot vonulgatnak, vagy csak egyszerűen bandáznak.
  Amíg ez ellen nincs kifogásod, addig jó lenne, ha visszavennél igen nagy arcodból.
  Ugyanazzal a kettős mércével méred a dolgokat, mint amilyennel szeretett kormányod és pártod is.”
 • 18. vonLichthofen 2009. július 04. 23:19
  „Igen, Paraszt...., a csürhe el lesz söpörve és előbb mintsem te hiszed.

  Adjon az Isten szabadságot az igaztalanul lefogott Jobbikosokna, Gárdistáknal, az igaz hazafiaknak és Vona Gábornak.

  Szolidaritás a hazafiakkal!!!”
 • 17. vonLichthofen 2009. július 04. 22:59
  „Hey, Turabakancs, kösz a jó szavakért!
  Ezeknek a törpefejűeknek csak addig jelent valamit az Ország amíg megkapják a marhapörköltjüket és az olcsó bort. Nem látják az egész képet /még a részleteket sem/.
  Nem látják, hogy mire megy ki ez ajáték - az ország teljes ellehetetlenítésére, uzsora-adóssá tételére, aminek végén egész Országunk idegen kézre kerül és örülhetünk ha szolgaként robotolhatunk saját hazánkban. Hely és idő hiányában nem megyek bele a figyelmeztető jelek felsorolásába, de közel vagyunk a katasztrófához - ezért nem érdemes elaprózni magunkat az ilyen alakokkal mint pancser és bandája.
  Amikor egy politikus,- aki magyarnak vallja magát - hétrét görnyed véreskezű háborúsbűnösökkel jattolva, akklor én bizony megkérdőjelezem a mai magyar állapotok normális voltát és az ország haladásának irányát, vezetőinek elkötelezettságát.”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt az első, nyári kamionstoppos hétvége

Zúgolódnak a forgalmas főutak mellett élő emberek, mert szombattól ugyan életbe lépett a nyári… Tovább olvasom