Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Felfüggesztést

A Fidesz arra kéri a budapesti rendőrfőkapitány feletteseit, hogy függesszék fel Gergényi Péter munkaviszonyát. Pokorni Zoltán azt mondta, a főkapitány tűrhetetlen és megmagyarázhatatlan magatartást tanúsít az október 23-i eseményekkel kapcsolatban. Vadai Ágnes (MSZP) arra kéri Pokorni Zoltánt, hogy „függessze fel a rendőröket pocskondiázó, orbáni stílusú ámokfutását”.

Több százan a téren

Tegnap este többszázan voltak a budapesti Kossuth téren. A résztvevők csendesen emlékeztek, mécseseket gyújtottak. A rendőrség felszólítására 11 óra után a tömeg elhagyta a teret.

Holtan találták meg

Holtan találták meg egy patakmederben pénteken Lendvai Ildikó MSZP-s politikus édesanyját, aki még szerdán tűnt el a Mátrában egy szanatóriumból távozva; halálának körülményeit vizsgálják.

Feladta magát

Feladta magát a rendőrségen az ellopott Robin Hood-kazetták másik, még körözött tolvaja. Most mindkét elkövető előzetes letartóztatásban van, a szakértői vizsgálat jelenleg is tart. A BBC új sorozatának kétmilliárd forintot érő felvételeit augusztusban lopta el két férfi a fóti filmstúdióból. A kazettákért 16 millió forintot követeltek.

A rendszerváltásért

Megalakult a Magyar Október Mozgalom, amelyet egy pártok felett álló népi mozgalomként határozott meg Molnár Tamás, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője. Az egyesület legfőbb célkitűzése, hogy egy új rendszerváltást érjenek el. A mozgalom lényegében a Kossuth téri tüntetés szellemi arculatát kívánja megteremteni, intézményesült formában. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ételmérgezés

Ételfertőzés gyanújával mintegy félszázan fordultak orvoshoz, sokan pedig kórházi ellátásra is… Tovább olvasom