Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Felfordulásról beszélt Gyurcsány

A rendszerváltás alapértékei kerültek veszélybe az elmúlt hónapokban, és ezt a folyamatot a világgazdasági válság felgyorsítja - mondta Gyurcsány Ferenc vasárnap egy zártkörű értelmiségi találkozón; a kormányfő a miniszterelnök.hu internetes oldalon közzétett beszédében különösen fontosnak nevezte az összefogást ebben a helyzetben.

A miniszterelnök úgy vélekedett, hogy a harmadik Magyar Köztársaság az elmúlt 20 év legnagyobb és legmélyebb kihívása előtt áll. Igaz ez a köztársaság belső, társadalmi-demokratikus viszonyaira, és igaz ez a gazdaságára is - mutatott rá vitaindító beszédében. A gazdasági válságra utalva a miniszterelnök azt mondta: mindez sok tekintetben egybeesik azzal a "felfordulással", ami a világban tapasztalható.

Olvasóink írták

 • 7. TancsKaszabell 2009. február 23. 10:00
  „Lehangoló írások.
  A szerzőiknek láthatóan fogalmuk sincs a minket körülvevő világ realitásairól,a társadalmi -gazdasági folyamatok,a politikai mozgalmak szerepéről,azok hatásairól az ennek okán kialakuló felelőségláncról ebben az országban!
  Frappáns ,humoros felszólítások pedig ,a szokásos semmitmondó gyalázkodások ártalmatlan változatai.

  Bizony a mi lábunk alól látszik kicsúszni a talaj! Ennek még a későbbi felismerése, döbbenetes lesz!
  A szélsőjobboldali veszély ekkor kerül kézzel fogható közelségbe mindnyájunkra hatva.
  Akkor "mi toljuk el a biciklit ?"Nem inkább attól kérhető ez aki ebben az összefogást tagadja és kptelen az együttműködésre?”
 • 6. sziamia@mpp.hu 2009. február 23. 08:08
  „http://anti-gyurcsany.blog.hu/”
 • 5. Citizen 2009. február 23. 07:42
  „Szerintetek olvassa ezeket a kommenteket a feri,mert szerintem nem és le sem ... k minket .Sajnos ez bármily fájó is rajtunk kívül senkit sem érdekel.!”
 • 4. tatira 2009. február 23. 05:10
  „Igen told el a bicot azt ajánlom ferenc,mindenkit megdöglesztessz,a gyerekeinknek se lesz jövöjük,szégyen és gyalázat amit müvelsz!!!!”
 • 3. jockey 2009. február 22. 23:17
  „Jó lenne már eltolni a biciklit Ferikém, de lehetőleg jó messzire és soha ne gyere vissza. Az ország tönkretételével már kb. 100 évvel előre vagy, most már megpihenhetsz egy kicsit. Összefogás? Ez kb. olyan marhaság, mintha Sz. Iván akarna összefogni Marian Cosma édesapjával és elutasítás esetén arra hivatkozna, hogy ő megpróbálta. Nevetséges és egyben undorító!”
 • 2. nocomment41 2009. február 22. 21:37
  „"A parlament feloszlatását és előre hozott képviselőválasztás kiírását követeli a több mint száz társadalmi szervezetet, szakszervezetet és politikai csoportot képviselő Civil Nemzeti Csúcs Koordinációs Bizottsága - áll a szervezet vasárnapi közleményében"
  "A testület budapesti ülésén azzal indokolta döntését, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya képtelennek bizonyult a magyar dolgozó rétegek érdekében álló válságkezelő programra, és megszorító intézkedéseivel a nagytőke érdekeit szolgálja. Gyors ütemben súlyosbodnak a lakosság megélhetési gondjai, soha nem tapasztalt szociális feszültség tapasztalható, a politika beláthatatlan következményekkel járó társadalmi destabilizálódás felé sodorja az országot."
  http://www.magyarnemzet.hu/portal/617761”
 • 1. AranyKözépút 2009. február 22. 21:17
  „Kicsúszott a lába alól a talaj. Az alternatív reform csomagra már nem mondhatja, hogy szélsőjobb veszély fenyegeti az országot. Én kiszámoltam: nekem az, hogy 5 millióig 18%-os adókulcsot vezetnek be, jót hoz. Kinek rosszabb az alternatív adócsomag?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrány után hátrányos helyzetű gyerekek az Operában

Ezer hátrányos helyzetű gyereket fogadott az Operabál másnapján rendezett gyermekelőadáson a Magyar… Tovább olvasom