Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Felelőtlen ígéret helyett programot

Az elmúlt napok országos történéseiről fejtette ki álláspontját minapi sajtótájékoztatóján Csorba Dezső, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) megyei és mosonmagyar-

óvári elnöke, a KDNP–FKGP polgármesterjelöltje.

Csorba Dezső elmondta: míg 2002-ben Magyarország még első helyen volt az akkor az

Európai Unióhoz újonnan csatlakozni kívánó országok között, mára azonban az utolsók között szerepel. A kormány az elmúlt években az ország vagyonát és a nép bizalmát is elherdálta. Az elnök az elmúlt napok eseményeit értékelve kijelentette: a kormány, ha már kenyeret nem tud adni a népnek, akkor cirkuszt ad. Nem erkölcsös, ha egy miniszterelnök hazudozik, minden kultúrállamban ilyen esetben az a legkevesebb, hogy lemond a köré csoportosult politikai elittel együtt.
Csorba Dezső elmondta: szövetségük már augusztusban előállt választási programjával, ezzel szemben több szervezet a mai napig nem tette meg ezt. A polgármesterjelölt hangsúlyozta: fontolja meg mindenki, hogy politikára vagy programra szavaz-e október 1-jén. Felelős programra és nem felelőtlen ígéretekre van szükség.
Dobosné Fekete Katalin képviselőjelölt a szövetség idegenforgalmi elképzeléseiről elmondta: nem lehet csupán a termálfürdőre építeni, a Szigetközt is be kell kapcsolni a város turizmusába. Emellett országos jelentőségű programokra is szükség van. Számos idegenforgalmi és vendéglátó-ipari szakember él a városban, akiknek a szakértelmét, tanácsait fel kell használni a város turizmusának fejlesztéséhez. Az idegenforgalmi adót nem útjavításokra, hanem a város imázsára kell fordítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akarásból jelest érdemel az MTE

Tovább olvasom