Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Felcsút

2 (2) MTE 1904 0 (0)

A mérkőzés a 87. percben félbeszakadt. Felcsút, 150 néző. V.: Kovács Zs.


Kozma – Szalai, Fürtösi, Trampler, Fodor, Ribi, Gálos, Domján (Kollár), Farkas, Földes. Edző: Komjáti András.
Kovács K. – Facucho (Tímár), Pálla, Csintalan, Laki, Kertész, Rompos J. (Szabó R.), Peczár (Pint), Kovács S., Szabó L., Schafranek. Edző: Soós Imre.
Gsz.: Földes, Domján.
Kiállítva: Csintalan (29.), Kertész (40.).
20. p: Kertész egy jó csel után adott középre, Laki a 11-es pontnál azonnal kapura lőtt, azonban egy hazai védő a gólvonalról a mezőnybe vágta a labdát.
29. p: Egy hazai bedobás után Földes elé került a labda, aki Csintalannal ütközött a 16-oson belül, Kovács játékvezető meglepetésre büntetőt ítélt és azonnal kiállította Csintalant. A megítélt büntetőt Földes higgadtan értékesítette. 1–0.
40. p: Kovács Zs. ismételten nagyot hibázott, egy 16-oson kívüli(!) kezezésért azonnal büntetőt ítélt, közben Székely partjelző beintésére a játékvezető Kertészt kiállította. Domján az ajándék büntetőt belőtte. 2–0.
82. p: Megfogyatkozott az MTE. Tímár a bal lábán, Laki a jobb sípcsontján sérült meg, Schafranek pedig a jobb combján szenvedett húzódást, ezért a játékvezető megszakította a játékot, mivel az MTE létszáma hét fő alá csökkent. Schafranek visszatért ugyan a pályára, de nem tudta folytatni a játékot, ezért a játékvezető 5 perc várakozás után félbeszakította a mérkőzést.
Az MTE az első félidőben több helyzetet alakított ki, a végére azonban „elfogyott”.
Komjáti András: – Ha a versenykiírást az illetékesek betartják, ez a csapat el sem indulhat ebben az osztályban.
Soós Imre: – Gratulálok a csapatomnak, hiszen az ellenfél még hat játékosnak sem tudott gólt rúgni. A játékvezetésről sokat elárul, hogy a két kiállítás és a két tizenegyes után az egyes számú asszisztens még kezet sem volt hajlandó nyújtani a mérkőzés után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ismert ember a legjobb reklám

Amikor Cserhalmi György megjelent a CIB Bank reklámjában tíz évvel ezelőtt, esztéták, filmkritikusok… Tovább olvasom