Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Felakasztotta magát a Parlament kapujánál

Felakasztotta magát egy 62 éves férfi szerda délután a Parlament I. kapuja közelében; a férfi könnyebb nyaksérülést szenvedett.

"A Parlament I. kapujának közelében a járókelők egy férfit találtak, aki felakasztotta magát. A járókelők segítségének köszönhetően a 62 éves férfit élve szállították kórházba a helyszínre érkező mentők" - közölte a BRFK kommunikációs osztálya a rendőrség honlapján.
Az elsődleges adatok szerint a vidéki férfi a sérelmére elkövetett csalás miatt kísérelt meg öngyilkosságot. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a BRFK V. kerületi rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást indított.
Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: a férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, a nyakán szenvedett horzsolásos sérülést.

Olvasóink írták

 • 12. .viki27. 2011. május 26. 15:10
  „Sagittarius
  Az utolsó előtti mondatoddal teljesen egyetértek!”
 • 11. Hans49 2011. május 26. 14:38
  „Elkeseritő, igazságtalan és rossz világot élünk ! Sok embernek el fogy a cérnája, de sajnos önmaga ellen fordulva sem oldódnak meg a problémák," csak a maga részérő"l. Összefogással és a nyilvánosság kényszerítő erejével többre mennénk. Ne gondolja senki az EU vezetőségében, hogy itt minden a legnagyobb rendben van, mivel vezetőink ezt sugallják mindenfelé és fényezik magukat !!!”
 • 10. janika 2011. május 26. 13:11
  „Minden döntésre váró ügy vége a Legfelsőbb bíróság. No miért nem juthat el odáig az akiknek az ügyét nem vállalja ügyvéd? Talán erről érdemesebb enne vitázni. Mindenki kerülhet egy ilyen helyzetbe.”
 • 9. Lendvai_Ildi_néni 2011. május 26. 12:06
  „példát vehetnének róla a politikusok”
 • 8. rubeola 2011. május 26. 11:11
  „BEZZEG A SZOCI-LIBERO KORMÁNY ALATT SENKI NEM AKASZTOTTA FEL MAGÁT!!! OLYAN JÓ VILÁG VOLT!!!
  VAGY CSAK NEM ÍRTAK RÓLUK???”
 • 7. kerteszb 2011. május 26. 08:55
  „látom az ovi-imádatodat már le_tudo_zted”
 • 6. tudo 2011. május 26. 07:24
  „Mindent meg fogunk tudni az eset hátteréről.Olga néni meghallgatja szótlanul a férfi történetét,Bethlen(heim)

  7.35-748 ig műsoridőben interjúvolja, a Kisalföld féloldalas cikkben fogja leírni a konkrétumokat stb

  Cohn-radék Berlinből pszichológust fogadnak mellé,Fried és a Vöröskereszt segítik újra anyagilag talpraállni

  Bizony :ez egy ilyen ország”
 • 5. reszegenisjozan 2011. május 26. 04:36
  „Már pár kommentből is látszik, hogy miért magunkat, és miért nem az arra rászolgáltakat akasztjuk fel!!!
  Szerintetek a gazdag Orbán utálja a még gazdagabb Gyurcsányt??? Van olyan az elitben, hogy ilyen meg olyan oldal????
  Ezek együtt röhögnek rajtunk!!!! A szerncsétlenségünkön élcelődnek vadászás közben.
  Ezért nem akarnak ők nemzetet, csak buta csoprtosulásokat eszmei síkon.”
 • 4. Sagittarius 2011. május 26. 00:02
  „...
  Erről van szó!! Nem tudom egyesek miért is kínlódnak "virágnyelven" való uszítással. (Amúgy sem megy valami fényesen) Egyszerűbb lenne kerek-perec kiírni mindenkinek, kit tenne Viktor helyére. Így sokkal egyszerűbb lenne mindannyiunk helyzete. Nem kellene találgatni, ki kinek az embere, nem kellene veszekedni, mert úgy is értelmetlen. Nem kell maszatolni, hogy én nem vagyok egyetlen párttal sem, ...nem is járok szavazni,... egyik sem jobb mint a másik.... de azééé "dögöllön meg minden narancsos".

  Éljen Orbánia!”
 • 3. igazszó 2011. május 25. 21:36
  „Azt hallottam a lakását vették el, és a korrupt összefonódások, aljas bírók kijátszották a hivatalokkal együtt. Mindenét elveszítette, mert a hivatalokba költözött a lakásmaffia!Lesz még ilyen, a városban is, akár a városháza előtt, hogy lássák kikkkel állnak szembe, és kik ellen kell küzdenie a győri polgároknak is! Györszol előtt is, mert az is egy nagy korrupciók melegágya! Amennyire nagy a korrupció, és annak támogatói, ezen csodálkozni sem lehet, ha elszakad évtizedeken keresztül tartó tárgyalások, vétlen áldozatok kifosztása miatt, és ráadásul igazával egyedül maradt....Ez a XXI. század ma Magyarországon, és Győr városában is! Csak igy tudta elérni, hogy felfigyeljenek rá, és az igazságot kivizsgálják! Sajnálom nagyon szegényt, és ami mégszomorúbb, hogy nem egyedi ez az eset Győr városában sem! Biztos lesz folytatás, mert ezekután lesz még ilyen!”
 • 2. zoli78 2011. május 25. 20:54
  „Szerencsétlen! :(”
 • 1. janika 2011. május 25. 20:48
  „Hát már idáig fajult az Magyar Igazságszolgáltatás? csak akkor foglalkoznak a kisember ügyével, ha a Parlament kapujára akassza föl magát? Látszik ennek az ügyét sem vállalta ügyvéd (Tábla és Legfelsőbb bíróság) és ezért lett kirúgva a hivatzalokból!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budaházy-per - Inzultálták Kókát a bíróság folyosóján

Kóka a bíró kérdésére elmondta, hogy a bíróság folyósóján egy fiatalokból álló csoportból valaki fenyegető, elfogadhatatlan hangvételben szólt hozzá "identitásával" összefüggésben. Tovább olvasom