Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Fejlődő konferenciahelyszín

A kamarai székháznak is otthont adó Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központban igényesen kialakított bérirodák működnek.
A kamarai székháznak is otthont adó Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központban igényesen kialakított bérirodák működnek. Közismertebb azonban az ott tartott rendezvényekről, találkozókról és képkiállításairól.
 
2006-ban eredményes évet zárt a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ, holott az elkezdődött szállodaépítés nehezítette a parkolást a vendégek számára. Bizakodva tekintenek a 2007. év kilátásaira. Folyik az egyeztetés a rendezvénytermek és a készülő szálloda egységes konferenciahelyszínként történő hasznosításáról. Folynak a tárgyalások a szeptemberi kétnapos konferencia megrendezéséről és meg nem erősített hírünk van több száz szeptemberi szállásfoglalásról is.
A kamara vezetése a korszerű prezentációs technikával ellátott, 300 személyes, szekcionálható Baross Gábor rendezvényterem megszépítésével készül az új helyzetre.
 
A Baross Gábor konferenciaterem szolid eleganciájú és modern, változatos módon berendezhető, 220 négyzetméter alapterületű. Külön szekciókra bontható.

A Klauzál Gábor terem alapterülete 63, a Szávay Gyula terem alapterülete 61 négyzetméter. Az aula természetes fénnyel rendelkező 313 négyzetméter alapterületű reprezentatív helyiség. Állófogadások, kiállítások megrendezésére szolgál.

Az I. emeleten található a 121-es oktatóterem és a 114-es számítógépes oktatóterem. A IV. emeleti panorámateremből remek kilátás nyílik Győr belvárosára, közelében nyitott terasz, ami az előadások szünetében kiváló alkalmat biztosít a szabadban a kötetlen beszélgetésekhez.
A terembérleti díjakból kamarai tagoknak engedmény adható.
Technikai szolgáltatások: projektor, DVD (dolby surround rendszer), CD-magnó, írásvetítő, video, hangosítás, flipcart, beépített tolmácsberendezés, előadói szószék, zsinór nélküli mikrofon, csiptetős mikrofon, internet-csatlakozás, pulpitus (nem mobil), tolmácsfülke, projektor, tévé.
 
Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ
9021 Győr Szent István út 10/A
Tel.: 96/520-200, Fax: 520-294
e-mail: itcgyor@gymskik.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdei hetedszer

Ökölvívás

Az esélyeknek megfelelően ismét megvédte címét Erdei Zsolt, a Boksz… Tovább olvasom