Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Fazekas Ferencné

Kategória: általános iskolai tanár

Név: Fazekas Ferencné
Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Pedagógiai Szakszolgálat, Sopron

Jelölő:
diákok
IndoklásFazekas Ferencné 15 éve a Tóth Antal Nevelési-Oktatási Központ igazgatója, 35 éve dolgozik az intézményben.
Siketek, beszédhibások, olvasási, írási  nehézséggel küszködő gyermekek járnak az iskolába. Az Ő kérésükre továbbítom ezt az e-mailt Szerkesztőségük fele.
Fazekas Ferencné: Kati néni életét, munkásságát szentelte annak, hogy a hallássérült gyermekekből elégedett, az élet bármely területén biztosan helytállni tudó felnőttek válljanak.
Az intézmény igazgatása mellett a mai napig tanít, minden itt tanuló gyermeknek egy kicsit anyukája, (bentlakásos kollégium)
egy kicsit tanító nénije, egy kicsit tanár nénije, de elsősorban a gyermekek Kati nénije Ő. Hozzá mindig lehet fordulni személyes, tanulási problémákkal, mert biztos, hogy segít! Ezt bizonyítja az a számos már végzett diák is, aki a mai napig visszalátogat az iskolába, és örömével, bánatával mindig felkeresi az igazgató nénit. Szeretnénk Őt jelölni a hónap tanára és későbbiek során az év tanára címre.

 

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit vár az új országgyűléstől?

Tovább olvasom