Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Farkasházi Réka sírva vesztett

Farkasházi Réka és Angyal András kiesése a Szombat esti láz történetének legvaskosabb meglepetése.

A közönség döntése teljesen felborította a papírformát, s az érintetteket is váratlanul érte. Réka sírva vette tudomásul, hogy nem táncolhat a döntőben, de elárulta, eleve rossz érzésekkel vágott neki az utolsó előtti fordulónak.

Réka és  András eddig minden adásban magabiztosan jutott tovább: a zsűri és a közönség is elkényeztette a párost. Nem csoda, hogy mindenki arra számított, a Sűdi Iringó-Somló Tamás, vagy a Gönczi Gábor-Práger Kitti páros búcsúzik. Farkasházi nem is tudta leplezni csalódottságát, amikor kiderült, ők kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől, miközben a zsűri el volt ragadtatva teljesítményüktől: holtversenyben Csonkáékkal, őket jutalmazta a legtöbb ponttal. Réka szerint, ennek ellenére mindketten megérezték, hogy kiesnek.

- A verseny előtt volt bennünk egy olyan érzés, hogy ez az utolsó táncunk - magyarázta könnyeivel küszködve a színésznő. - Ez látszott is mindkettőnkön, amikor az eredményhirdetésre vártunk. Andris a fülembe súgta: az van, amire számítottunk. Bevallom, csalódott vagyok, hiszen úgy érzem, mindent beleadtunk, és a döntőben lett volna a helyünk. Nagy űr maradt bennem a műsor után - tette hozzá Réka.

A rossz előérzet már a parketten, Réka mozgásán is látszott, Pálinkó Lujza meg is jegyezte: érthetetlen a kiválóan táncoló színésznő önbizalomhiánya.

- Réka bátortalan, pedig remekül táncol - mondta a zsűritag a Farkasháziék csodálatos quickstepje után.

Réka ugyan csalódott, de biztos abban, hogy táncol még Andrissal.

- Először a Szombat esti láz döntőjében, ott előadjuk a jive-unkat, amellyel a legnagyobb közönségsikert arattuk - magyarázta a színésznő. - Aztán sem hagyok fel a tánccal, folytatni fogom, mert az életem részévé vált, Andrással rengeteg tervünk van - fejezte be Réka.

Kabalái sem segítették tovább

Farkasházi Réka titkos kabalákkal versenyezett. Elárulta, végig magánál hordta néhai nagypapája zsebkedőjét, és egy nyakláncot, melyek eddig mindig szerencsét hoztak neki, ám most nem bizonyultak elégnek a továbbjutáshoz

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van-e már karácsonyi hangulata?

Tovább olvasom