Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Falat von a magánélete köré

Terecskei Rita pici, törékeny lány, kilenc férfival dolgozik együtt a Zanzibar együttesben, mégsem rí ki a rockbandából. A fiúsított énekesnő ugyanis csak ritkán veti be nőiességét: inkább melegítőben és bakancsban „arcon pörög és szemöldökön csúszik".
Terecskei Rita: Az az igazi „égedelembüdöskölke
Ráadásul a fiúkkal még jobban ki is jön, mint a lányokkal, akiknek – ha velük lenne összezárva – saját bevallása szerint tutira elharapná a torkát. Nemrég azt olvashattuk róla, hogy összejött Jáksó Lászlóval, s a média szerint „szerelmük mindenkit meglepett". Még Ritát is, aki szerint kapcsolatuk nem ennyire komoly.

– Sokáig nem szakított otthonával, és bármilyen sikeres is lett a Zanzibar, nem volt hajlandó a fővárosban lakni. Nemrég viszont mégis elköltözött Ceglédről. Miért?
– Eddig is kétlaki voltam: barátnőimnél, barátaimnál laktam, de a sok tévéfelvétel és interjú miatt most már muszáj volt lakást bérelnem Pesten. De nem vagyok egyedül: két barátnőmmel költöztem össze, úgyhogy van egyfajta koleszfílingje a dolognak. Buli hátán buli, ami tökjó, mert nem vagyok egy otthon ülő típus, és nem szeretek egyedül lenni.

A fiúkkal jobban kijön

– Rockzenekarban játszik, szerepelt a Rettegés foka című kalandshow-ban, terepnadrágban, bakancsban és melegítőben érzi jól magát. Mennyire fontos az életében a nőiesség?
– Nem tartom magam nőiesnek, soha nem is voltam az. Én nem babáztam, hanem matchboxoztam a bátyámmal a homokozóban, kerítést másztam és fociztam. Az öltözésről annyit: vannak korszakaim, amikor rákattanok a szoknyára, de ez elég rövid ideig tart. Azért meg tudok jelenni csinosan, ha nagyon akarok, de akkor is kosztümből például a nadrágosat választom, mert nem látom értelmét, hogy szoknyában feszengjek. És soha nem illegetem magam órákig a tükör előtt, hogy szép zöldre ki tudjam festeni a szememet.

– A fiúk vagy a lányok társaságában érzi jobban magát?
– Változó. Van olyan fiú és lány is, aki az őrületbe kerget, de általában inkább az utóbbi fordul elő. A fiúkkal jobban kijövök, valószínűleg ezért nem jelent gondot az sem, hogy a Zanzibárban kilenc sráccal utazgatok mindenhova. Ha ugyanennyi csajjal lennék összezárva, valószínűleg már elharaptam volna valamelyiknek a torkát. Ismerjük be: lányok között mindig megy az ármánykodás.

– Hogy viseli azt az életet, ami a zenéléssel együtt jár? Hiszen állandóan úton vannak, éjszakába nyúlóan koncerteznek, ráadásul közönségük sem a békés tinilányokból tevődik össze.
– Imádom! Amikor néha teleszalad a hócipőm, akkor arra gondolok, hogy azért nekem sokkal jobb, mint azoknak, akiknek 8-tól 4-ig egy unalmas irodában kell ücsörögniük. Igaz, ez a munka nem sok szabadidőt hagy nekem. Na és? Elvégre most kell élni, arcon pörögni, szemöldökön csúszni!

Hírbe hozták Jáksóval

– Olvastam, hogy nem volt jó tanuló...
– Ez így van. Ami nem érdekelt, ülhettem bármennyit felette, nem bírtam rávenni magam, hogy a fejembe verjem. Egy idő után pedig egyszerűen feladtam az egészet. Sokkal jobban érdekelt például az, hogy kiugráljak magyaróra előtt az ablakon. Az az igazi „égedelembüdöskölke" típus voltam és vagyok a mai napig. Ennek megfelelően a távlati céljaim sem voltak túlzottan szárnyalóak: osztálytársaim orvosnak, ügyvédnek készültek, én autóversenyzőnek. Mondjuk állatorvos is szívesen lettem volna, csak a szükséges százezer évnyi tanulás miatt beláttam, ez nem nekem való.

– Magánéletével nemrég került először reflektorfénybe, amikor azt írták: Jáksó Lászlóval jár. Hogy viselte, hogy szerelmi élete a címlapokon szerepel?
– Jáksóval nagyon jóban vagyunk, sokszor járunk ide-oda, de ez az ügy kicsit fel lett fújva. Ez, hogy „szerelmük mindenkit meglepett"... hát engem is. Hadd döntsem már el, hogy kibe vagyok szerelmes! Mondjuk úgy vagyunk vele, ha már így alakult, higgyen mindenki, amit akar, de azért ez nem ennyire komoly. Hogy mi alakul ki ebből a kapcsolatból, majd meglátjuk, de az biztos, hogy egy elhamarkodott cikk volt, ami megjelent.

Énekes és ember

– Ezek szerint nem is zavarja, hogy így történt ez az egész?
– Dehogy. Jókat derülünk rajta. Volt nemrég egy sztori: az egyik legjobb gyerekkori barátommal voltam egy bankban, meg intéztük a karácsonyi bevásárlást. Egyszer hív Laci, hogy hallja, egy fiúval mászkáltam a városban. Merthogy betelefonált egy újsághoz valaki, hogy itt és itt láttak engem egy ismeretlen férfival. Na, ez a fajta számonkérés nekem inkább vicces. Egyébként mindig próbáltam a magánéletem köré falat vonni, és a mai napig nem szeretem, ha feszegetik. Szerintem mindenkinek megvan a magánszférája, és az egy dolog, hogy énekesnő vagyok, de ettől függetlenül ember is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hóvihar Nagy-Britanniában

Heves hóvihar söpört át dél Anglián, káoszt okozva a közlekedésben, és az előrejelzések szerint még… Tovább olvasom