Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Extravagáns babafrizurák

Extravagáns babafrizurák

Nagy-Britanniában új szelek fújnak a babafrizura-divatban. A kobakra nyalt, jófiús frizura már a múlté, most az extravagánsok korát élik. A hajfestés természetesen még nem ajánlott, de a finom, puha hajszálak zselével való „belövése" ellen senkinek nem lehet kifogása.

Nyemcsok Éva - 2007.09.10. 14:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Nagy-Britanniában új szelek fújnak a babafrizura-divatban. A kobakra nyalt, jófiús frizura már a múlté, most az extravagánsok korát élik. A hajfestés természetesen még nem ajánlott, de a finom, puha hajszálak zselével való „belövése" ellen senkinek nem lehet kifogása. Nézzük csak: a hátrafésült oroszlánfrizura tudós ábrázatot kölcsönöz a kedves arcú, ám a kamerába álmosan tekintő Katie-Lee-nek. A kislányos copfokra manapság nincs igény, s a lazán hátrafésült frizurához sem kellenek szalagok, állandóan elvesző hajgumik, hihetetlen mennyiségben fogyó csatok.

És mi a helyzet a kisfiúkkal? Nos, akár tíz centiméteres fürtökből is készíthetünk égnek álló frizurát az extraerős zselé segítségével. Ám vannak, akik a mohikánstílusra esküsznek: a kis Jamie haját oldalt felfelé fésülték, s a fejtetőn meghagyott hosszú tincsekből készült a mohikánokéra emlékeztető hajviselet.

A brit fodrászok azt ajánlják: a hajhabokkal, hajfixálókkal és zselékkel óvatosan bánjunk, nehogy a baba fejbőrét irritálják az egyébként felnőttek számára gyártott hajápolók. De egy-egy babazsúrra, családi összejövetelre itthon is „be lehet lőni" csemetéink haját.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...