Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Évbúcsúztató újra a kamarában

Bővülő helyszínek: belakjuk a kamarát! Bővülő programok: sztárok, hírességek emberközelben.
Igényes, színes, szórakoztató és mégis kötetlen szórakozási lehetőség. És mások hogyan ünnepelnek? Élő közvetítés a világ számos nagyvárosának évbúcsúztatásáról. Ami szem-szájnak kellemes! Európai ételek és italok.

A tavalyi siker után immár másodszor igényes, európaiságunkat láttató vidám évbúcsúztató szilveszteri mulatság színhelye lesz a kamara székháza, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ. A szervezők már megkezdték a műsorok összeállítását, tárgyalnak a sztárvendégek menedzsereivel. Még alakulóban van sok minden, de már látszik, hogy remek program lesz. Játszik a HelloKids együttes, hiszen már megszerettük a  csapatot tavaly. Koktélbárban kóstolhatjuk a finom italokat,  bárzongoristánk halk zenét játszik hozzá. Hajnal felé talán mi is  játszhatunk egy-két dallamot. Egész éjjel élőben láthatjuk  Párizs, London, Brüsszel, Róma, Varsó, Berlin, Bécs és talán  még Moszkva ünneplését is a legimpozánsabb helyszíneken  lévő webkamerák segítségével. Játszhat minden vállalkozó  kedvű vendégünk, hogy mit, azt később áruljuk el. 2007.  január elsején, hajnali egy órakor a kamaraépület felső  teraszáról, az Európa Koktélbárból és az épület bejáratától  megcsodálhatjuk a győri tűzijátékot, élvezhetjük a kísérőzenét.

Mit hoz az újesztendő? – faggathatjuk jövendőmondónkat, akit  számos híresség is faggatott már és tánc, tánc, tánc virradatig. Szeretettel hívjuk Önt és barátait, ünnepeljünk együtt az év  utolsó napján, mi győri európaiak! Jelentkezés és tájékoztatás,  előzetes igénybejelentés, helyfoglalás: Tuego Kommunikációs  Ügynökség, 96/529-059, 20/978-4328, tuego@tuego.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjemelés novembertől

A kormány szerdai döntése értelmében 1,2 százalékos visszamenőleges kiegészítő nyugdíjemelést… Tovább olvasom