Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Euróért játszott és nyert – a pénzét szeretné

Lázár Attila november 17-én játszott a Magyar Televízióban sugárzott „eurós” játékon, s nyert is 200 eurót. Nyereményére azóta vár, abban bízott, születésnapjára – december 24-re – megkapja az összeget.
Nem voltak bonyolult kérdések az m1 „Euron-játék euróért” című vetélkedőjében, többek között ezért jelentkezett a játékra Lázár Attila is. A győri nyugdíjas korábban már próbálkozott a konkurens csatorna Legyen ön is millio-

mos! játékán, de onnan még visszahívást sem kapott. Itt ellenben az első próbálkozás után csengett a telefonja, s közölték, ő lesz a következő.

Egy hónapig türelmes volt

A könyv- és CD-nyeremény után az eurós kérdések következtek. Utólag már bánja, hogy kishitű volt, s a 200 eurós kérdés megválaszolása után megálljt mondott. Ha tovább folytatja, akár 1500 eurót is nyerhetett volna – ez ugyanis a játék fődíja. Abban a pillanatban persze örült a kevéssel több mint 50 ezer forintnak. Fejében lepergett az is, karácsonyra akár kézhez veheti a nyereményét, s ebből meglepheti a családját. Egy hónapig türelmesen várt, de nem jött a pénz.

Ha az MTV fizet...

December elején telefonált először a tévéhez, majd a játékot szervező külsős céghez. A gyártásvezető azt mondta neki, várjon türelmesen, a pénzt utalják, de előbb a tévével kell rendezni az anyagia-

kat. Amíg az MTV nem utal, ők sem fizetnek.

A türelem pénzt terem

Lázár Attila nem kért mást, mint egy konkrét dátumot – de ez volt az, amelyre az illetékes nem tudott válaszolni. A győri férfi azt sem titkolja, nyugdíja nem sok, ez a pénz jól jött volna. Ráadásul szenteste tartja a születésnapját, így dupla öröm érhetné, amire már semmi esély.
Megkérdeztük az eurós játékot szervező budapesti céget, mikor kaphatja meg a férfi a pénzét. A kft. munkatársa azt mondta, a panasz(os)ról már hallott, s ígérheti, a nyereményt a cég biztosan kifizeti. Mint mondta, minden nyertesnek 60 napon belül utalják a pénzt, ez a határidő nem járt le, úgyhogy türelmet kér Lázár Attilától. Megérti ugyan a játékos bizalmatlanságát, hisz hallott ő is olyan esetről, hogy a nyertes semmit sem látott a pénzből, de ezúttal nem így lesz. Úgy legyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne fűtsük az utcát!

A rohamosan növekvő energiaárak miatt mindinkább előtérbe kerül az épületek hőszigetelő… Tovább olvasom