Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

EU-figyelmeztetés

Az Európai Unióhoz való közeledésük esetleges megtorpanására figyelmeztette tegnap az Európai Bizottság bővítési biztosa Szerbia-Montenegrót és Bosznia-Hercegovinát, ha nem működnek együtt teljes mértékben a hágai Nemzetközi Törvényszékkel.

Bugár: talán provokáció

Bugár Béla, a szlovák parlament ügyvezető elnöke, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke felvetette, hogy vajon nem provokációra használták-e fel a szlovák titkosszolgálatot (SIS) a magyarországi választások ügyében. Hivatalosan nem megerősített információk szerint a SIS juttatott el olyan értesülést a magyar szolgálatokhoz, hogy robbantások veszélye fenyegetheti a magyarországi választást megelőző nagygyűléseket.

A pápa a laicizmus ellen

A laicizmus (az egyház hatáskörét a vallási kérdésekre korlátozni törekvő irányzat) Európa-szerte terjedő kultúrája elleni harcra buzdította XVI. Benedek pápa csütörtökön a Vatikánban az Európai Néppárt (EPP) vezetőségét.

30 napot adtak Iránnak

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa 30 napot adott Iránnak arra, hogy felfüggessze urándúsítási tevékenységét, és ezzel először sürgette közvetlenül Teheránt, hogy oszlassa el azokat a gyanakvásokat, amelyek szerint nukleáris fegyver előállítására törekedne. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átváltoztattuk Cserényiné Nemes Erzsébetet

A külső és belső harmóniájának egységét és az egészséget a szépség egyik fő forrásának tartja… Tovább olvasom