Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

eto fc: „lakhatási” engedély

A győri önkormányzat tegnap a Győri ETO FC számára megadta a főépület használatbavételi engedélyét, ez azt jelenti, hogy az öltözőépületet és a Fehér Miklós Labdarúgó Kollégiumot is birtokba veheti a klub.

labdarúgás

Klement Tibor, az ETO ügyvezetője: „Régóta vártunk erre a napra, a hosszú konténervárosos időszak után végre európai körülmények között dolgozhatunk. Néhány kisebb munka vár még befejezésre, így az utolsó simításokat végzik az építők a sörözőn, a VIP-termen, a fedett uszoda gépészeti szerelése január elején fejeződik be. Megkezdődött a világszínvonalú konditerem alapozása. A termet olyan korszerű gépekkel szereljük fel, hogy minden felnőtt- és juniorjátékos kártyával le tudja olvasni, milyen edzésmunkát kell elvégeznie és azt Zakariás Géza és Gyömörei Tamás edzők számítógépen is ellenőrzik.”
Visszatérhetnek a stadionba az öregfiúk is, akik a vendégcsapat öltözőjét és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat (szauna, jacuzzi, uszoda) használhatják, valamint a műfüves csarnokokban folytatódhat a kedvelt lábtenisz is.
A száz férőhelyes Fehér Miklós Labdarúgó Kollégiumot fokozatosan töltik fel, napjainkban mintegy hatvan fiatal lakik a létesítményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetszik olvasóinknak a szakácskönyv

Nagy siker olvasóink körében szakácskönyvünk, megrendelőink többségéhez már becsengettek kézbesítő… Tovább olvasom