Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

eto-meccsek az interneten

Két új, egymással összefüggő, ingyenes szolgáltatással bővül a Győri ETO KC honlapja.

kézilabda

Internetes közvetítés itthonról, telefonos bejelentkezések idegenből. Ezt a két új szolgáltatást nyújtja a Győri ETO KC honlapja a Hunnet Hungarian Networks segítségével – jelentették be ma a klub és a cég közös sajtótájékoztatóján.
Az ETO szurkolótábora napról napra bővül nemcsak az országban, hanem külhonban is. Naponta érkeznek a szurkolói e-mailek Lengyelországtól Norvégiáig, Dániától Franciaországig. Sokan vannak az országból is olyanok, akik nem tudnak jelen lenni a zöld-fehérek hazai összecsapásain, vagy éppen elutaznak a mérkőzések idején. Nekik kedveskedik a klub az új szolgáltatásokkal.
A Hunnet Hungarian Networks a Revita TV segítségével az összes olyan hazai mérkőzést közvetíti a világhálón, amelyet az országos televíziók nem sugároznak. A Debrecen elleni hazai mérkőzés volt a főpróba. Napjainkban a Magvassy-sportcsarnokban az internetes sávszélesség még nem megfelelő, de remélhető, hogy gyorsan az lesz, így akár televíziós minőségben is követhetőek lesznek az összecsapások akár az ETO KC (www.gyorietokc.hu), akár a Revita TV honlapján.
Telefonos közvetítést pedig eddig már négy összecsapásról is adott a honlap, ez természetes folytatódik. Legközelebb Trondheimből lesz hallható közvetítés jövő vasárnap.
Ezekről írt alá szerződést Répás Sándor, a Hunnet Hungarian Networks cégvezetője és Vanyus Attila, a Győri ETO KC elnöke.
Ezek a szolgáltatások egyedülállóak az országban, sőt, a sportágon belül Európában is. A klub vezetői és a honlap szerkesztői ezáltal is szeretnék minél jobban kiszolgálni a szurkolókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért a városvezetés feljelentésével?

Tovább olvasom