Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Estély professzoroknak

A Nyugat-Magyarországi Egyetem négy városának professzorai számára rendezett estélyt a Pannonia M. Hotelben az MKB Nyrt. A társasági eseményen a világhírű Budapest Saxophone Quartet is fellépett.
Dr. Faragó Sándor, a NYME rektora az MKB Professzori Klub tevékenysége kapcsán kifejtette: karaikon nyolcvankét egyetemi tanár oktat. Nagyra becsülik a professzorok számára biztosított pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos előnyöket, ugyanakkor más bankok más módon támogatják az egyetemet, közösségi céljaik mielőbbi megvalósítását. Az ilyen jellegű együttműködések az egyetem működését teszik eredményesebbé.
– A Professzori Klub létrehozását külföldi példák nyomán dr. Klinghammer István, az ELTE korábbi rektora kezdeményezte, amelyet felkaroltunk – mondta Kozma Kata, a pénzintézet főosztályvezető-helyettese, az MKB Professzori Klub létrehozója. – Az eredeti javaslatnak megfelelően, olyan klubjelleggel működő országos hálózat szerveződött az egyetemi városokban, amelynek tagjait a bank különféle kedvezményes szolgáltatásokban részesíti.
Horváth Angyalka, az MKB regionális igazgatóságának egyik vezetője hozzátette: a világhírű Budapest Saxophone Quartet fellépésével színesített prezentációjukkal a tudás, az egyetemi tanárok előtti tiszteletüket is kifejezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adventi zenés áhítat

Győr. Az adventi időszakban egyórányi elcsendesedésre, zenére és „megállásra” várnak… Tovább olvasom