Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Érvénytelen szavazás

Érvénytelen lett a Tubes-hegyre tervezett katonailokátor-építéssel kapcsolatos helyi népszavazás vasárnap Pécsett, ahol azonban a szavazók többsége elutasította a beruházást.

Az életminQségrQl

Magyarországon ma egyetlen reform sem zajlik, csak pénzbehajtás van, ezért gazdasági és politikai fordulatra van szükség – mondta Orbán Viktor szombaton a Fidesz vitasorozatának életminQségrQl szóló budapesti zárókonferenciáján. Kóka János szabad demokrata gazdasági miniszter szerint Orbán Viktor tart a liberális reformok sikerétQl. Nyakó István, az MSZP szóvivQje sajnálja, hogy nem hangzottak el elQremutató javaslatok.

Gyurcsány beszédet mond

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszédet mond március 15-én az esti gálamqsor elQtt a Mqvészetek Palotájában – közölte a KormányszóvivQi Iroda szombaton. Gyurcsány Ferenc továbbra is mértéktartásra kéri a politikusokat és Q maga is mértéktartó lesz, de ez nem némaságot jelent – hangsúlyozta az iroda. Az MTI úgy tudja: a miniszterelnök ott lesz a Kossuth téri zászlófelvonáson és a Nemzeti Múzeum elQtti megemlékezésen is. A kormányfQn kívül a nemzeti ünnepen több vezetQ szocialista politikus, illetve kormánytag mond beszédet elsQsorban vidéki városokban. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivQje erre reagálva azt közölte: a Fidesz nem szól bele abba, hogy ki, hol ünnepel vagy ki, hol mond beszédet március 15-én, viszont azt „Qszintén reméli, hogy a hatalom nem arra használja fel az ünnepet, hogy brutális rendQrtámadást vezényeljen a békés megemlékezQk ellen”.

Negyvenezer liter szesz

Negyvenezer liter tiszta szeszt foglaltak le Kecskeméten a vám- és pénzügyQrség (VPOP) nyomozói. Értéke 90 millió forint, de a kiszabható jövedéki bírság az 500 millió forintot is elérheti. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megöregedett a partfal

Szegeden az árvízvédelmi rendszer leginkább szem előtt lévő része a belvárosi partfal. A vasbeton… Tovább olvasom