Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Értékelik a VOLT kérdőíveit

Már értékelik a VOLT Fesztivál szervezői a rendezvénnyel kapcsolatban kiküldött kérdőíveket, melyet közel harmincötezer háztartásba juttattak el az utóbbi hetekben. A kérdőív visszaküldői között VOLT-bérleteket sorsolnak ki.
Harmincötezer postaládába juttatott el kérdőívet a VOLT Fesztivál csapata az utóbbi hetekben. A visszaküldött kérdőívek értékelése még tart, annyi azonban már most bizonyos, minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt.
– Három dologra voltunk kíváncsiak a soproniaktól és a környező települések lakóitól – kezdte Lobenwein Norbert, a fesztivál szervezője. – Először is a korábbi évek fesztiváljairól kialakult véleményükre, vagyis arra, hogy mi tetszett-tetszene a helyieknek, min változtatnának. Ez nem csupán a programra vonatkozik, hanem az infrastruktúrára, szolgáltatásokra is. Másodsorban – Best of Sopron alcímmel – arra, hogy melyek véleményük szerint a legjobb helyek, éttermek, kávézók, látnivalók a városban. A kérdőívek értékelése után az említett kategóriák győzteseit – a legnépszerűbb soproni helyeket – a VOLT honlapján és műsorfüzetében ajánljuk a hozzánk érkezőknek, és ezek a vendéglátó egységek emléklapot is kapnak a VOLT Fesztiváltól. A kérdőív harmadik része a VOLT Fesztivál Klubra vonatkozik, amelynek pár hónap alatt közel nyolcezren lettek tagjai az ország minden részéről. Bárki lehet klubtag, nem szükséges visszaküldenie a kérdőívet, elég, ha regisztrál a www.volt.hu/klub honlapon. A klubtagok első kézből juthatnak hozzá a VOLT-tal kapcsolatos információkhoz, számukra VOLT CD-t, klubkártyát, kedvezményeket és más meglepetéseket biztosítunk.
Aki azonban visszaküldte a szóróanyagot, az sorsoláson vesz részt, ahol 10 darab VOLT-bérletet lehet nyerni. A fesztiválról Lobenwein Norbert az értékelés lezárultáig annyit árult el, hogy idén, a négynaposra bővült eseményen az eddigieknél is több neves külföldi fellépőre számíthatnak a látogatók. A sztárok névsorát az április 26-i sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismeretlen holttest egy miskolci vízaknában

Ismeretlen 18 - 25 év közötti férfi holttestet találtak még tavaly októberben Miskolc-Alsóháborban… Tovább olvasom