Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Erotikus képeket találtak tanárnőjükről a diákok

Erotikus fotókat találtak egyik tanítónőjükről az iskolai számítógépen az inkei általános iskola hetedik osztályos diákjai. A fényképeken a pedagógus fehérneműben, vagy pucéran látható.
Erotikus fotókat találtak egyik tanítónőjükről az iskolai számítógépen az inkei általános iskola hetedik osztályos diákjai. A fényképeken a pedagógus fehérneműben, vagy pucéran látható. A Somogy megyei településen óriási a felháborodás. Az iskolai számítógépről már eltávolították a fotókat, de a diákok még előtte letöltötték a mobiltelefonjaikra őket. A képek e-mail-ben is terjednek. A tanárnő már nem dolgozik az iskolában.

A huszonéves tanítónő néhány képen fehérneműben, másokon pedig teljesen meztelenül pózol. A fotókat az iskola hetedik osztályos diákjai találták informatika órán, a számítástechnika terem egyik gépén. A fényképek aztán önálló életre keltek: a diákok terjeszteni kezdték egymás közt a tanítónő szexképeit. A faluban azt beszélik: a képek úgy kerültek az iskolába, hogy a pedagógus egy ottani számítógépre töltötte le az otthon készült digitális fotókat, csakhogy ennek nyoma maradt. A felháborodott szülők a polgármestertől követelik, hogy tegyen rendet az iskolában.

A képviselőtestület annyit tud tenni, hogy vizsgálatot indít, és annak végén eldöntjük, hogy milyen lépéseket fogunk tenni az iskolával szemben - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Rózsa Sándor polgármester.

Az inkeiek szerint botrányos, ami történt, és állítólag nem először fordult elő, hogy a diákok erotikus képekhez fértek hozzá informatika órán. Az iskolába nem tudott bejutni a Független Hírügynökség tudósítója, a kapuban polgárőr ügyel rá, hogy "illetéktelenek" ne zavarják az oktatási intézményt.

Ugyanakkor információink szerint a fotókon szereplő pedagógus a múlt hét péntekje óta már nem tanít az iskolában, de a munkaviszonya nem a botrány miatt szűnt meg. Úgy tudjuk, hogy tanítónő már korábban felmondott, mert külföldön szeretne dolgozni.

hirado.hu/FH

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lebukott merénylők

Tovább olvasom