Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Építőipari nívódíjat kapott a Raabvill

A győri Raabvill Kft. a magyar építőipar legrangosabb díját érdemelte ki a Gresham-palota felújításáért.

A győri Raabvill Kft. a magyar építőipar legrangosabb díját érdemelte ki az Építőipari Vállalkozók Országos Szövetségétől, a budapesti Gresham-palota teljes körű felújításában végzett kiváló teljesítményéért. A „műemlék-helyreállítás" alkategóriában elnyert kitüntetéssel egyben jogosult lett a győri társaság, hogy nevét az épületen tábla hirdesse.

A szecesszióval átszőtt késő eklektikus stílusban, 1907-ben épült londoni The Gresham Biztosító Társaság budapesti palotája a II. világháború utáni hosszas hányattatás, majd lepusztulás után végre 2004-ben Four Seasons Gresham Palace Hotelként született újjá. A Lánchíddal szemben lévő, Dunára néző háztömböt elfoglaló, egyedülállóan, reprezentatív fekvésű Gresham-palotában a díjak lassan törzsvendégekké válnak, hiszen tavaly a Tatler és a Galivanter’s Guide, idén pedig a  Condé Nast Traveller, a világ első számú utazási magazinja választotta a legjobb 100 szálloda közé. A Robb Report Magazin a „szupergazdagok" lapjától pedig a luxusszállodák versenyében megkapta a 2005-ös év legjobb szállodájának járó díját.

Mindez azt bizonyítja, hogy az épületegyüttes bizony világviszonylatban is megállja a helyét.
– Az evidencia, hogy egy Four Seasons szálloda csak kiváló minőségben kivitelezett lehet. Erre az építtetők nagyon odafigyeltek. Folyamatos ellenőrzés alatt dolgoztunk. Számunkra nem különleges a minőségi munka, és annak dokumentálása, hiszen számos igényes beruházásban vettünk már részt. Hasonló nagyságrendű és követelményszintű – több mint egymilliárd forint összegű – munkát végeztünk már,  például Komáromban a Nokia-gyárban, ahol kezdetektől ott vagyunk, de az egy ipari szerelés volt. A szálloda teljesen más jellegű. Nagyon igényes, aprólékos, a legapróbb részletekig kidolgozott, a látható és nem látható technológiai részeken egyaránt. A minőség így nemcsak a vendégek használta területeken, hanem az alagsorban, sőt, a gépházakban is észlelhető – mutatja be a nívódíjat kiérdemelt épületen végzett munkát ifjabb Krupánszky Gábor ügyvezető. 

A sikeres győri villanyszerelő-ipari társaság azon ipari cégek egyike, amelyek 1990 óta folyamatosan nyereségesen tevékenykednek, ami figyelve az építőipar ciklikus gondjait, nem kis teljesítmény. 1996-ban a villanyszerelő cégek közül elsőként szerezték meg az ISO nemzetközi minősítést, amelyet azóta is folyamatosan megújítanak. A minőségi munka tehát nem véletlen.

– A legjelentősebb győri építőipari cégeknek vagyunk partnerei, de ismertek vagyunk országszerte is. Sőt, több helyi nagy létesítményen nem győri építőipari cégek partnereként dolgoztunk. Amikor nagy fővárosi cégeknél pályázunk, akkor derül ki, hogy tulajdonképpen majdnem ismertebbek vagyunk Budapesten, mint Győrött. A cég jelenleg is több mint harminc helyen dolgozik az országban – teszi hozzá László Kálmánné, a társaság másik ügyvezetője, és büszke arra, hogy a Raabvill saját és alvállalkozóit figyelembe véve, átlagban közel kétszáz embernek biztosít munkát.

A díj tovább öregbíti a több mint 15 éves győri villanyszerelő-ipari cég hírnevét.  A Gresham-palota olyan referencia, amelyre a társaság mindig büszkén hivatkozhat. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom