Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Építkezők A tisztaság

közös ügy

• Tisztelt szerkesztőség! Építési telek című cikkükben írták, hogy a Kapuvár környéki községekben ritkán akad, aki építkezik. Nem kell messzire nézni: Vitnyéd után, Agyagosszergényben két utcát is meghosszabbítottak, illetve egy újat is nyitottak az érdeklődők részére. Az önkormányzat 400 forintos négyzetméteráron segíti az építkező fiatalokat. Talán a 85-ös főút közelsége miatt is, az elmúlt évben már több telek elkelt. Szívesen olvasnék róla a Kisalföldben.

Fészekrakó
– Örömmel olvastuk, hogy Agyagosszergényben egyre több az építkező fiatal. Dicséretes, hogy az önkormányzat kedvezményes telekárakkal járul hozzá a fejlődéshez. Az ön által említett cikkből községe azért maradt ki, mivel abban csak rábaközi településekkel foglalkoztunk.
Cs. Kovács Attila szerző
• 35 éves város, színvonalas műsor. Gratulálunk! Kár, hogy mindezt szemetes, koszos, törött padokról nézhette csornai, külföldi egyaránt!
Egy csornai
– A város környezetének állapota közös ügyünk. A kritikai észrevételek jogosak is lehetnek, de az is biztos, hogy egyetlen szemét sem kerül oda, egyetlen pad sem megy tönkre magától. Nyilván a város polgárainak is van közük ezekhez az állapotokhoz. Közös dolgunk lenne, hogy vigyázzunk az értékeinkre, a tisztaságra és ha mindenki ezt teszi, nagyot tudunk előre lépni.
Papp Imre csornai alpolgármester

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csütörtökön Sólyom–Bush találkozó

Sólyom László köztársasági elnök június 22-én a Sándor-palotában hivatalos látogatáson fogadja… Tovább olvasom