Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

Emberbarát leszoktató módszer

A dohányosoknál a függőséget okozhatja maga a nikotin és a kátrány, de lehet pszichikai függőség is.

A dohányosoknál a függőséget okozhatja maga a nikotin és a kátrány vagy a cigarettában lévő többi anyag is, de ez lehet pszichikai függőség is.

Az a helyzet, hogy mindkét tünetet egyszerre kell kezelni. Csak az egyik tünet kezelése nagyon ritkán vezet eredményre.
Valami olyan módszert kellett találni, amely mindezt megoldja. És ez a módszer már Magyarországon is utolérhető!
Létezik olyan eljárás, amelynek semmi mellékhatása nincs. Ezt a módszert egy gép segíti hatékonyan működni. A gépet már Magyarországon is üzemeltetik.

A dohányzásleszoktató terápiát feltétlenül segédeszköznek kell tekinteni a dohányzásról való leszokásban, ugyanis a terápia csak arra képes, hogy megszüntesse a nikotinéhséget és valamelyest a pszichikai függőséget.
A kezelés leghatásosabbnak bizonyult eredményei a kóros függőségek gyógyításában mutatkoznak meg. A dohányzásról leszoktató terápiára a jelentkezők a kezelés megkezdése előtt legalább 2 órával nem gyújthatnak rá. Az első tesztelés után (kb. 5 perc) el kell szívni egy szál cigarettát, majd a készülék érzékelőlapjára helyezzük a csikket, hogy a berendezés segítségével kideríthető legyen: melyik az a függőségi fajta, amelyet a legcélszerűbb stimulálni a kezelés során. A terápia alatt rendszerint sikerül elnyomni a jelentkező nikotinéhséget. A páciensek szívesen vesznek részt a szűrésen, mert maga az eljárás teljesen fájdalommentes és nem igényel semmiféle beavatkozást, nem juttatunk a szervezetbe kemikáliákat.

A terápia hatásossága nem függ az elszívott cigaretták mennyiségétől és hogy mennyi ideje dohányzik a páciens. A kezelések tapasztalatai alapján elmondható, hogy a kezelés hatásossága 70–75% között van (100-ból 70–75 ember leszokik). Már egyetlen kezelés (35–45 perc) hatásos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Derült égből villámcsapás

Főrendező, alrendező, kisegítő, berendező, látványtervező, kirakatrendező, operatőrök, segéd- és… Tovább olvasom