Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Eltűntek egy időre!!!

TÜNDE (Survivor) valóban csalja Bucit? Vili és Tünde csak aludtak egy szobában ...

Minden titkát elárulta a Színes Mai Lapnak a survivorös Molnár Tünde és az off road autóversenyző Kratochwill Vilmos, akikről tegnap megírtuk, hogy a szombati verseny után félreérthető módon eltűntek a versenyzőtársak szeme elől, és akikről már mindenki tudni véli, hogy egy pár.

- Tehát Tünde és Vili? - fordultunk a Survivorből ismert amazonhoz. - Most együtt ültök itt. Mi a helyzet a magánéletben?

- Inkább kezdjük azzal, hogy mi a helyzet Bucival és velem. A mi kapcsolatunk még nincs lezárva, de való igaz, hogy négy hete beszélünk arról: talán jobb lenne, ha mindenki a saját útját járná. Próbáljuk Andrással megfejteni, hogy mi nincs rendben nálunk és arra jutottunk: olyan pontok vannak az életünkben, amelyeket képtelenég összeegyeztetni.

- Milyen ellentmondásokról van szó?

- Egyszerű, hétköznapi dolgokról: különböző az életvitelünk. Le fogjuk zárni a kapcsolatunkat, de ehhez Vili feltűnésének semmi köze.

- Ha Bucival vége, Vilivel folytatod?

- Szimpatikus ember, a versenyzőtársam, akire újra és újra rá kell bíznom az életemet, hiszen az off road nagyon veszélyes sport. Pillanatnyilag ennyit tudok mondani a viszonyunkról.

Természetsen Vilit is megkérdeztük.
- Két, hosszabb ideig tartó kapcsolaton is túl vagy, Tünde szakítani készül, nem csoda, ha az emberek, a közönség kombinál...

- Valóban komoly kapcsolataim voltak, de az egyik már sok évvel ezelőtt, és a legutóbbi is már jóval azelőtt lezárult, hogy Tündét megismertem - válaszolta Vilmos.

- A hétvégi versenyen eredetileg más lett volna a navigátorod, mégis Tünde ült melletted. Ennek sincs köze a magánélethez?

- Tünde nem velem ül egy kocsiban a maláj versenyen, de párjának, Gyurinak elromlott az autója. Azért versenyeztünk most együtt, hogy igazán éles helyzetekben is kipróbáljuk a rátermettségét. A versenyt megnyertük, ez önmagáért beszél. Rettenetően csodálkozom a teljesítményén, hiszen korábban semmi gyakorlata sem volt. Kijelentem, hogy a győzelmünk az ő érdeme.

- Végül áruljátok el: hol töltöttétek az időt, amikor a verseny után estig eltűntetek?

- Reggel nyolckor mentünk el a versenyről egy szálláshelyre, ahol hét órát aludtunk, pihentünk. Valóban egy helyen tartózkodtunk, de hozzáteszem, hogy további tíz emberrel együtt - válaszolta Vilmos. - Igazi adrenalinpróba volt - veti közbe Tünde -, örülök, hogy megálltam a helyemet. Most már szeretnék a maláj versenyre való felkészülésre koncentrálni.

Stohl András szűkszavúan kommentálta a történteket.
- Tisztáznunk kell a kettőnk dolgát, de nem a lapokon keresztül üzengetve, hanem négyszemközt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Weöres Sándor: Regélő

Tovább olvasom