Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Eltűnt egy fiatalember Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - A rendőrség is keresi a vásárhelyi Horváth Dávidot, aki hétfőn este biciklivel ment el otthonról azzal, hogy az egyik barátját látogatja meg. Két órával később bátyjának küldött egy SMS-t, azóta semmit nem tud róla a család.
Hétfőn este 6 órakor egy szürke-fekete kerékpáron távozott szülei otthonából a vásárhelyi Horváth Dávid. Két órával később a bátyjának, Györgynek küldött egy SMS-t. Azóta a család és a rokonok semmit sem tudnak a fiúról.

– Végig sem tudtam olvasni az üzenetet, azonnal próbáltam felhívni a telefonján, de már nem vette fel – mondta megtörten a fiú testvére. Az SMS tartalmáról György nem akart beszélni. – Hívtam a szüleimet is, akiknek Dávid azt mondta, az egyik barátját látogatja meg. Elmentek a baráthoz, de nem volt ott – mondta a fiú testvére. A család persze értesítette a rendőrséget, de a fiatalembert nem találták meg.

Dávid nagyon szeret horgászni, bátyjával gyakran járnak pecázni a mártélyi holtághoz. Ezért a testvére ismerősök, rokonok segítségével átkutatta a holtág környékét, ám ott sem találták meg. A fiatalember elvitte magával katonai málhazsákját, és a rendőrségi közlemény szerint az autójuk vontatókötelét is.

György bízik benne, hogy előkerül testvére, Dávid. Fotó: Tésik Attila
György bízik benne, hogy előkerül testvére, Dávid.
Fotó: Tésik Attila

Dávid asztalosbizonyítványt szerzett, és most készül az érettségire. Lelkiismeretes, érzékeny fiú – mondta a bátyja, aki a szüleihez hasonlóan nem tud aludni testvére eltűnése óta. Arról, hogy mi oka lehet a történteknek, György nem beszélt, de bízik abban, hogy előkerül a testvére.

Horváth Dávid eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete rövid ujjú pólót, fekte-fehér tornacipőt viselt. Sem tetoválás, sem műtéti sérülés nincs a testén. 168 centi magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ápolt külsejű. A vásárhelyi rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta Dávidot, vagy hollétéről bármit tud, jelentkezzen a bűnügyi osztály nyomozó alosztályán, a 62/535-990-es telefonszámon (4033-as vagy 4087-es mellék), vagy hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.

Olvasóink írták

 • 3. FűzfaVessző 2009. április 13. 22:42
  „Meg nem erősített hírek szerint megtalálták Dávid holttestét a Tisza árterében.
  F.V.”
 • 2. AranyKözépút 2009. április 13. 18:54
  „Már nem azért, de máshol sokkal szélesebb körű tájékoztatást is tudnak adni az esetről:
  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=478657”
 • 1. MTT 2009. április 13. 10:11
  „És mi volt az sms-ben? Az , hogy öngyilkosságra készül, így elbúcsúzott? Elég hiányos a hír.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jégkrémes autóból csapolta a szeszt

Egy speciálisan átalakított jégkrémes autóval terítette az illegális szeszt az a bajai férfi, akit… Tovább olvasom