Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Eltűnt csecsemő: minden lehetőséget ellenőriznek

Tucatnyi verziót ellenőriznek és idődiagrammot készítenek a településen élők mozgásáról Tiszabőn a rendőrök, ahol a múlt héten pénteken tűnt el egy öthetes csecsemő. A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információt ad a hollétéről.

Egyelőre nem zártak ki egyetlen verziót sem a gyermek eltűnésével kapcsolatban, éppúgy ellenőrzik azokat az adotokat, amelyek idegen elkövetőkre utalnak és azokat is, amelyek a családon belüli elkövetőre - hangzott el kedden az ügyről tartott rendőrségi sajtótájékoztatón Szolnokon.

Több lehetőséget vizsgál a rendőrség, a főkapitányság külön nyomozócsoportot hozott létre, hogy kiderüljön mi történt a március hatodikán eltűnt tiszabői csecsemővel - mondta el a sajtótájékoztatón dr. Simon Tamás, Szolnok megyei főkapitány. A faluban eddig 150 tanút hallgattak ki, a rendőrség egy idődiagrammot készít, hogy megtudják: az eltűnés időpontjában ki hol mozgott a településen. MIvel az apa személye sem egyértelmű, továbbra sem zárják ki annak lehetőségét, hogy a családhoz tartozó személyhez köthető a kisbababa eltűnése. Simon Tamás hangsúlyozta: ez egyelőre csak egy verzió a sok közül, amit ellenőrizni kell.

"A nyomozás megfelelő pillanatában hazugságvizsgálatra is sor kerül" - közölte a főkapitány. DNS-mintát egyelőre az édesanyától vettek, hogy a babát, ha előkerül, minden kétséget kizárólag azonosítani tudják. A faluban terjedő szóbeszéd szerint a kislány azon a napon tűnt el, mikor az apaság kérdésének tisztázása miatt DNS vizsgálatra vitték volna. Simon Tamás elmondta: hozzájuk is eljutott az az információ, de mivel a vizsgálat ténye az orvosi titoktartás körébe tartozik, erről nem nyilatkozhat. Azt azonban hozzátette, hogy minden információt ellenőriznek.

A rendőrség egy millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki és létrehoztak egy zöld számot is. A 06/80/201-300 számon a rendőrség egyéb ismert számai mellett várják azok jelentkezését, akik információval bírnak a csecsemő hollétéről. A rendőrség egy felhívást is eljutatott az ország valamennyi egészségügyi intézményébe, a védőnői szolgálathoz a házi- és gyermekorvosokhoz, hogy figyeljenek a körzetükben arra, ha valaki csecsemővel jelentkezik vizsgálatra. A rendőrség kéri, hogy aki azt tapasztalja, hogy a környezetében valakihez minden előzmény nélkül kisbaba került, jelezze a rendőrségnek.

Olvasóink írták

 • 8. zsiros 2009. március 11. 18:11
  „Eladták!!!”
 • 7. morfi 2009. március 11. 13:45
  „Szerintem az édesanya nagyon is jól tudja hogy hol ,illetve kinél van a csecsemő! Már csak a megjátszott könnyek nélküli sírása nagyon gyanús.”
 • 6. MTT 2009. március 11. 09:56
  „" ..AZ APA SZEMÉLYE SEM EGYÉRTELMŰ.." meg: " ..AZON A NAPON TŰNT EL, AMIKOR AZ APASÁG TISZTÁZÁSÁRA KERÜLT VOLNA SOR.." miről is beszélünk?!”
 • 5. lolita 2009. március 10. 23:27
  „A csalad megoldotta valahol elvan bujtatva!”
 • 4. AHA. 2009. március 10. 15:30
  „rasszista gyereklopás? Pfújjjj! Kinek kellene egy cigánygyerek? Vagy esetleg kitömni?”
 • 3. Túrabakancs 2009. március 10. 14:44
  „Éredekes módon még nem szerepelt az esetleges indítékok között a rasszista gyereklopás esete!
  Sajnos ami késik, nem múlik!
  AHA! Két nap múlva körülbelül kiderül. Az emésztés azt hiszem addig tart...”
 • 2. AHA. 2009. március 10. 11:45
  „Persze. Meg kell nézni az anyát is, meg a ház körüli állatokat is, hogy mit ettek utoljára!”
 • 1. Poltergeist 2009. március 10. 11:39
  „Mikor legelőször meghalottam a történetet hacsak fél füllel is 100%.ig biztos voltam benne,hogy megint cigányokról van szó,hát ez be is igazolódott majd amikor láttam a TV-ben ezt az oszkárt érdemlő előadást amit az anyuka alkotott na onnatól merek bármibe fogadni bárkivel,hogy ott lessz a hunyó a családban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődtek az elbocsátások a DAM-ból

Megkezdődtek az elbocsátások Diósgyőrben - írja az Észak-Magyarország. A lap úgy tudja: első körben… Tovább olvasom