Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Elsodort egy gyereket, ki akarták rángatni a kocsiból

Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendőrkapitnyság. Felsőzsolcán a rendőri jelenlét folyamatos.

Csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmény gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci rendőrkapitányság a Felsőzsolcán hétfőn történtek miatt. A borsodi településen, miután egy autó elsodort egy kétéves kisfiút - aki könnyebben sérült -, hozzátartozók megtámadták a jármű két utasát.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája az MTI-vel kedden azt közölte: az eddig beszerzett adatok alapján az eljárásban a nyomozók két helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként. "Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatók. A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít" - írták, jelezve: "rendkívüli esemény nélkül telt az este Felsőzsolcán".

ElőzményekFolyamatos a rendőri jelenlét Felsőzsolcán, ahol elsodort egy gyermeket egy autó, a könnyebben megsérült fiú hozzátartozói ezután megtámadták a kocsiban ülőket és megrongálták a járművet - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő este a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a megyei főkapitányságra hétfő délután érkezett a bejelentés, hogy Felsőzsolcán egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél a segítségnyújtási szándékkal megálló személyautóban ülő két férfit megtámadták.

A rendőrség szerint az ügy előzménye az volt, hogy a kocsi elsodort egy kétéves kisfiút. A hozzátartozók - miután a balesetet észlelték - az autó jobb első ablaküvegét betörték, és a jármű utasát, egy 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadás miatt elhajtott a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására.

A helyszínre kiérkező járőrök helyreállították a közrendet a településen – írta a főkapitányság. A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd hazaengedték.

Az anyagi kárral és könnyebb sérülésekkel járó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás részeként vizsgálja.

A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít - olvasható a rendőrség közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképesztő baleset Érden - galéria

Kigurult egy lisztet szállító teherautó egy udvarról, majd a partfalról lezuhanva elsodort és maga alá szorított egy kisáruszállító gépkocsit. Tovább olvasom