Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Előzetesben

egy iváni férfi

Egy iváni férfit előzetes letartóztatásba helyezett a győri városi bíróság annak hatására, hogy a Soproni Rendőrkapitányság rajtaütést tartott az elmúlt héten Ivánban.
A Soproni Rendőrkapitányság várhatóan november végén vádemelési javaslattal zárja le a nyomozást, és adja át az ügyet a győri bíróságnak. Mint arról lapunkban korábban beszámoltunk (Kisalföld, 2006. november 9., Rendőrségi rajtaütés Ivánban), a rendőrök a múlt héten tartottak átfogó rajtaütést két iváni családi házban. Akkor tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként. A különböző lopásokból származó tárgyakat lefoglalták.
Reinhoffer Csaba alezredes, a bűnügyi osztály vezetője lapunknak elmondta, a győri városi bíróság egy férfit előzetes letartóztatásba helyezett. – Esetében fennállt az ismételt bűnelkövetés, illetve az elrejtőzés veszélye – tette hozzá a nyomozó. – Pt hat rendbeli betöréses lopással gyanúsítjuk. Ezen túl kilenc személy ellen folyik eljárás. Az ügyben kárszakértőt is felkértünk, az ő feladata az eltulajdonított háztartási berendezések, műszaki cikkek értékének megállapítása lesz. Amint ez megtörtént, kaphatják vissza a tulajdonosok a lefoglalt termékeket. Erre legkésőbb a nyomozás befejezéséig, november végéig sor kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsává vált kötényében a kenyér

Hétszázhetvenöt éve, 1231. november 17-én halt meg Árpád-házi Szent Erzsébet (Türingiai Szent… Tovább olvasom