Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Előzésre készül az MKB

Ma este fontos bajnoki mérkőzésen fogadja az MKB-

Euroleasing a Diósgyőr csapatát. Ha nyer a harmadik helyen álló soproni együttes, riválisa elé kerül.

Kosárlabda

Mindkét gárda 15 győzelem mellett két vereséggel áll a tabellán. Mivel a zöld-sárgák egyik vereségüket éppen Miskolcon szenvedték el – még ősszel 72–66 lett az eredmény –, a Diósgyőr a soproni csapat előtt a második helyen áll. Győzelmük esetén a zöld-sárgák megelőzik ellenfelüket.
Natalia Hejková, a soproni csapat szakvezetője szerint nem volt túl jó hangulat a csapat háza táján, ennek ellenére bizakodva várja az összecsapást.
„ Érthetően elég letört volt a társaság a múlt pénteki, Valen-

ciennes-től elszenvedett vereség után, mely az Euroliga-búcsút jelentette. Azt gondolom, még a Franciaországban elszenvedett vereség sokkolta a lányokat. A visszavágón már sokkal jobban játszottak, de nagy csatában alulmaradtak. Úgy gondolom, a múlt pénteki játékból már lehet erőt s önbizalmat meríteni, hiszen az első kiemeltet tudtuk megszorongatni” – mondta a soproniak szakvezetője.
Kérdés, mire lehet elég ez a teljesítmény a Diósgyőr ellen, amelyből az őszi, miskolci összecsapás óta három légiós, köztük Jokovic és Vilipic személyében két meghatározó kosaras távozott.
„ Nem foglalkozunk azzal, hogy mi történt ellenfelünknél. A Diósgyőr ugyanúgy áll, mint mi, s ahhoz, hogy le tudjuk győzni – mert természetesen ez a cél –, meg kell próbálni saját játékunkat, akaratunkat rájuk kényszeríteni. Még egyszer mondom, bízom benne, hogy a Valenciennes elleni, hazai pályán mutatott játék jót tett a csapat önbizalmának, mert az nagyon fontos, hogy magukban és egymásban bízzanak a lányok. Végre teljes állománnyal készülhettünk, ezt elég régen mondhattam el. Mindenki edzett, de az majd a meccs előtt derül ki, játszik-e Károlyi és Eördögh. Az azonban már biztos, hogy ahogy a Valenciennes ellen itthon, úgy most sem civilben, hanem már »bevetésre készen«, szerelésben lesznek ott a pályán.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosarasbúcsú és váratlan focigyőzelem

Vegyes hétvégét hagytak maguk mögött a soproni „kirakatcsapatok”. Az MKB Euroleasing… Tovább olvasom