Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 21°C Még több cikk.

előtérben a csornai fiatalok

A negyedik helyen zárta a harmadosztályú bajnokságot a Csorna SE. A csapat a tavaszi szezonban nyújtott jobb teljesítményt. Az együttes csatára, Hollósi Ferenc huszonhét gólt szerzett és a Bakony-csoport gólkirálya lett.

labdarúgás

Az őszi szezon befejezése után a 10. helyen állt a csornai csapat az újjászervezett harmadosztályú bajnokság Bakony-csoportjában. Hat-hat győzelem és vereség mellett három alkalommal játszottak döntetlent, a gólkülönbségük 24–20 volt. A pontvadászat végére azonban dobogóközelbe kerültek a labdarúgók és végül a negyedik helyen zártak. A számok alapján a bajnokság második szakaszában nyújtottak jobb teljesítményt a csornai futballisták, hiszen ekkor kilenc győzelmet és három-három döntetlent, illetve vereséget gyűjtöttek be, 32 rúgott góljukra 17 alkalommal érkezett válasz az ellenfelek részéről.
Horváth László tavaly nyáron vette át a csapat szakmai irányítását. Az edző a Kisalföld érdeklődésére elmondta: a célkitűzés az 5–8. helyezés valamelyikének megszerzése volt.
„ Akkor többen is távoztak az együttestől. Elsősorban a környékbeli fiatalok csapatba építését szorgalmaztuk. Az őszi szezonban kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtottunk, nem várt kudarcok és váratlan győzelmek egyaránt előfordultak. Az első félév után úgy terveztük, hogy egy kemény téli felkészüléssel összerázódik a gárda. Sajnos nagyon rosszak voltak az előjelek, hiszen két meghatározó játékos, Fenyő István és Nagy Szabolcs is megsérült. Saját ifjúsági csapatunkból – amely nyáron újjáalakult Varga Péter vezetésével – hoztunk fel néhány labdarúgót. Közülük Buti végig remekelt, de jól játszott Jandó és Szabados is. A fiatalok közül Németh, Baán és Tóth ősszel is szerepelt, ők szintén jól játszottak.”
A szakvezető hozzátette: a huszonhét gólig jutó Hollósi, aki a csoport gólkirálya lett, valamint a kapus Lőre, illetve Csík, Horváth és Jakab végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Jól játszott Nyerges L., Bárány és Bóna is.
„ Remélem, hogy nagy mozgás nem lesz a játékoskeretben. A nemrég visszavonult játékos, Csonka László a továbbiakban pályaedzőként segíti a munkámat. Különösebb igazolást nem tervezünk, továbbra is bízunk a helyi fiatalokban. Arra törekszünk majd, hogy idén az őszi szezonunk is jól sikerüljön.”

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom