Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Elnézést kért a MÁV az utasoktól

A Kisalföldben január 24-én „Nem méltó Győr hírnevéhez” címmel megjelent olvasói levélre reagálva a MÁV Zrt. személyszállítási üzletágának központi ügyfélszolgálata a következő reagálást juttatta el szerkesztőségünkbe:

„ Pszintén sajnáljuk, hogy utasaink kellemetlen tapasztalatokat szereztek a menetjegyük megváltásakor. Természetesen munkatársunkat az ügyben meghallgattuk, aki felelősségét és hibáját a történtekben elismerte. Utasainktól ezúton kérünk társaságunk és pénztárosunk nevében is elnézést. A meghallgatás során munkatársunk elmondta, hogy a beszélgetés alatt a hangos utastájékoztató berendezés folyamatosan szólt, ezért a fülkében sok esetben a hangosbemondó hangja elnyomja utasainkét. A félreértés vélhetően az ebből származó elhallásból eredhetett, melyet pénztárosunk korrigált.
A jelzett vonat hangos és vizuális utastájékoztatását is megvizsgáltuk. A számítógép által rögzített adatok alapján a vonat indulási helyeként bemondáskor a kettes vágány hangzott el, az indulást megelőzően összesen hat alkalommal. A gép – beállításából adódóan – nem mondhat eltérő vágányszámot, a vizuális táblán feltüntetettől, így az utastájékoztató táblán is a 2-es szám szerepelt – helyesen – a vonat indulási vágányaként. Átérezzük a felszállás előtti bizonytalanság okozta kellemetlenséget, azonban társaságunk ez ügyben utasainkat a helyzetnek megfelelően tájékoztatta.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó ára volt tavaly a búzának

Minőség helyett mennyiség? Erősödik a búza kalászos gabonán belüli dominanciája Csongrád megyében,… Tovább olvasom