Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Ellopták Varró Dániel verskezdeményeit

"Segítsetek, ellopták Varró Dániel laptopját!", került ki egy felhívás az elmúlt napokban az Iwiwre, ami szerint a géppel együtt több készülő vers és műfordítás tűnt el. A rossz hírt aztán a Túl a Maszat-hegyen harmincegy éves szerzője is megerősítette...

Igaz a hír sajnos. Debrecenben voltam szerdán a Deszkafesztiválon, a Líra és Epika című, Szabó Borival közösen írt új mesejátékunknak volt a nyilvános olvasópróbája, és előtte beültünk egy étterembe a színház közelében, ott lopták el. Magán a laptopon is sok minden rajta volt, de ezek nagyrészt megvannak szerencsére az otthoni gépemen. Viszont a laptoptáskában volt a pendrive-om is az éppen aktuális költeménykezdeményeimmel, például egy remek versparódia-csírával, és egy készülő verses regény vázlataival, töredékeivel. Ezen kívül a táskában volt még a határidőnaplóm, egy könyvtári könyv (Imre László: A magyar verses regény), Hamvai Kornél A prikolics utolsó élete című kiváló regénye, és egy vadiúj Cinema magazin.

A helyzet viszont nem menthetetlen, a hírverés hatására talán legalább az írások megkerülnek.

Olvasóink írták

  • 2. arrabonai 2009. március 08. 14:42
    „Nem igazán ismered a körülményeket, úh. finomabban kellene reagálnod, nem gondolod? Még ha ott is hagyták a laptopot -amit nem tud egyikünk sem, legfeljebb találgathatunk-, akkor sem törvényszerű, hogy el kell tulajdonítani. Vagy te vitted volna, ha megtetszik? Mindenki hibázhat, de ez senkit semmire nem jogosít fel.”
  • 1. liliomliliom 2009. március 08. 14:12
    „Dehát nem mellette volt az a laptop? Akkor meg hogy tűnhetett el? Kiment pisilni? Akkor meg ott volt a csaj. Mindketten pisiltek? Akkor meg jó nagy hülyék... Ennyit erről... :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cozma-gyilkosság - rágalmazás miatt perel Helga

Rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett a rendőrségen az a veszprémi nő, akit egy román… Tovább olvasom