Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Ellentmondások a volt csepeli rendőrkapitány nyilatkozataiban

Egyre több az ellentmondás Császár Mihály - a csepeli kettős gyilkossággal kapcsolatos - nyilatkozataiban. Korábbi tanúvallomásában azt részletezi a volt rendőrségi vezető, hogy a feljelentéssel kapcsolatban pontosan miről is esett szó közte és a nap folyamán agyonlőtt Takács József között, máskor viszont azt nyilatkozta, hogy csak egy üveg borról és ultipartiról csevegtek, szó sem esett semmiféle feljelentésről, amiről ő nem is hallott.

Napok óta hangsúlyosan szerepel a médiában, hogy mi is történt azzal a bizonyos feljelentéssel.

Csak emlékeztetőül: Takács József bement a Csepeli Rendőrkapitányság épületébe, hogy ott feljelentést tegyen a későbbi gyilkosság egyik gyanúsítottja, Deme Gábor ellen, több bűncselekmény miatt. Feljelentésén már hosszú ideje dolgozott, mindenkinek erről beszélt. A kapitányság épületében találkozott is az akkori kapitánnyal, Császár Mihállyal, a feljelentés azonban mégsem született meg.

A Blikk megszerezte Császár Mihály – korábbi - hét oldalas tanúvallomását. Ebben Csepel volt rendőrkapitánya beszámol arról, hogy 2009. január 7-én, vagyis halála napján Takács József tényleg járt nála a kapitányságon:

„… Demével kapcsolatban elmondta (mármint Takács József), hogy Deme ellen feljelentést szándékozik tenni. Sikkasztás miatt, mert úgy tűnik, hogy két-három millió forinttal nem tud elszámolni. Például benzinpénz és más kiadások. Amikor mondtam Takács Józsefnek, hogy akkor jöjjön velem, és tegye meg a feljelentést, felvesszük, akkor azt mondta, hogy még elmegy az alpolgármesterhez, és másnap visszajön."

És most jöjjön Császár Mihály, a TV2 Naplójának adott szó szerinti nyilatkozata, alig három héttel ezelőttről. Akkor azt mondta, nem is volt szó semmiféle feljelentésről csak az özvegy erőlteti azt…

Császár Mihály (szó szerint): „Ilyen marhaságot mond a Marika, hogy elküldtem én? Küldte az anyja p*csáját, nem is azért jött be az öreg hozzám! Azért jött be uram, mert hozott egy üveg bort, mert a karácsonyi borát lent felejtette a kocsiban. Azt beszéltük meg, hogy 21-én ultizunk, és együtt megisszuk."

Melyik nyilatkozat az igaz? Akkor most beszéltek a feljelentésről vagy sem?

Részletek a pokoli.hu-n. 


Olvasóink írták

 • 6. meir 2010. március 31. 14:33
  „"kez kezet mos" ismeros a mondas ugye??”
 • 5. Jandex 2010. március 31. 06:41
  „3. hozzászólás Lézerman
  Az alapvető emberi szabadságjogok őket megilletik,csak a beleegyezésével vethetik alá h. vizsgálatnak!
  Bár szerintem ez annyira egyértelmű,hogy nem tudom miért lehet még szabadlábon?! Talán azt várják,hogy lelépjen és akkor nem ránt magával sok-sok hozzá hasonlót!!!”
 • 4. Csetneky 2010. március 31. 00:24
  „Ha ilyen egy rendőrkapitány, mit várjunk Kovács 12 tizedestől?”
 • 3. Lézerman 2010. március 30. 20:03
  „Azt nem értem,hogy ilyen esetekben miért nem alkalmaznak hazugságvizsgálót.Nem kellene hónapokig nyomozni, tanukat keresni,növelni a bünügyi költséget.Tiz perc alatt magvan az egész.....Aztán jöhet az itélet,no meg a jól megérdemelt cella...”
 • 2. Reális 2010. március 30. 19:33
  „szocialisták...”
 • 1. Diák 2010. március 30. 16:57
  „Hazudik a SÜN, vérében van. Töle kapta a tippet a gyilkos? Elképzelhetö, sajnos.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Faluőröket támadtak meg Prügyön

Kést rántott egy férfi a járőröző faluőrökre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Prügyön, sérülés nem… Tovább olvasom