Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Elkobzott árukat adtak át a vámosok az árvízkárosultaknak

Csütörtökön a Vám- és Pénzügyőrség Vámáruraktárában mintegy 400 m3, több mint 85 millió forint értékű, lefoglalt és jogerősen elkobzott ruházati termék, illetve lakásfelszerelési cikket adtak át az árvízkárosultaknak.


Csütörtökön a Vám- és Pénzügyőrség Vámáruraktárában mintegy 400 m3, több mint 85 millió forint értékű, lefoglalt és jogerősen elkobzott ruházati termék, illetve lakásfelszerelési cikk került átadásra a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Karitatív Tanácsának tagszervezetei – a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Baptista Szeretetszolgálat – részére, a közelmúlt árvizeinek következtében károkat szenvedett személyek megsegítésének céljára.

A jótékony célra felajánlott termékeket Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Karitatív Tanácsának elnöke vette át dr. Mózs Elek vezérőrnagytól, a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokhelyettesétől.

Az átadott árucikkek között voltak cipők, papucsok és felsőruházati termékek, illetve késkészletek, háztartási gépek (pl. turmixgép, kenyérpirító), valamint faliórák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken kezdődik a nyári zenei évad az Esterházy-kastélyban

Péntektől szeptember közepéig csaknem harminc zenemű csendül fel az Esterházy-kastély dísztermében… Tovább olvasom