Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Eljárási hiba gyengítette Eva R. büntetését

A per folyamán a hatóságok képtelenek voltak bizonyítani Rezesová ittasságának mértékét. Ez 2-3 évvel gyengítette a vádat.
Óriási felháborodást keltett olvasóink közt, hogy Eva Rezesová, a szlovák milliárdosnő „csak" hat évet kapott, amiért tavaly ittasan letarolt egy Fiatot az M3-ason. Az ügyészség több ember halálát okozó járművezetéssel és közúti veszélyeztetéssel vádolta az egykori Meciar-kormány közlekedési miniszterének lányát.

Emlékezetes: tavaly augusztus 21-én hajnalban a milliárdosnő BMW X5-ösével 165 kilométeres óránkénti sebességgel csapódott a kisautóba, amely kigyulladt, és két karácsondi házaspár égett benne.

A per folyamán a hatóságok képtelenek voltak bizonyítani Rezesová ittasságának mértékét. Részint mert a baleset után csak két órával vettek a gyanúsítottól vérmintát, másrészt a nő állította: a baleset után húzta meg kocsijában a vodkásüveget.

– A vérvételig eltelt hosszú idő eljárási hiba, amely gyengíti a vádat – véli az ilyen esetekről dr. Nikula János ügyvéd. – Ha a vérvétel rögtön az elkövetés után történik, a szakértő vissza tudja számolni az elkövetés idejére vonatkozó befolyásoltságot.

A teljes cikkért kattintson ide!

Borsonline.hu

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. Pikulics 2013. november 24. 21:58
  „Mankapunka, többször nem értettem veled egyet, de maradj!
  Hiányoznál.”
 • 28. WeiseÖdenburg 2013. november 24. 21:55
  „Tisztelettel,ha valaki használja a Netet. olyan mintha hirdetést adott volna fel.A hozzászólók pedig nem gondolják komolyan,hogy adataihoz nem juthatnak hozzá ! Alapeset országunkra vonatkozóan,amit két ember tud az már nem titok!
  Manka ! Te küldted a fotókat a buszmegállóban radarkontrollt végzőkről? Ha igen tényként mondom,ne csodálkozz !
  Volt egy hasonló eset a Vasi megyeszékhelyen pár éve. Nem volt egészséges az ottani fotózónak sem.
  Na azért fel a fejjel !”
 • 27. orbison 2013. november 24. 21:28
  „zakarias ne nyüzsögj...
  Manka régebb óta van a fórumban, mint Te...

  Sokszor nem értek egyet Vele, de hiányozna....

  Maradj Mankapunka...”
 • 26. Lone_wolf.. 2013. november 24. 21:11
  „Manka! Mit követtél el? Pár általam éppen hígagyúnak tartott hsz-en kívül? Rádmásznak a sündőrök?”
 • 25. zakarias3 2013. november 24. 20:36
  „Manka!Te akartad felnyitni néhány ember szemét?Ne nevettesd már ki magad!”
 • 24. DON 2013. november 24. 19:50
  „Mankapunka!
  Nem te vagy az egyedüli, aki így járt.
  A fórumozók adataira nem vonatkoztatja senki az adatvédelmi szabályokat. Ismerek még pár embert, aki az aktuális vezetés szemét bökte a hozzászólásaival, és egyik nap kopogtak nála mindféle hatósági személyek. Tudod, a fórum régen "szabadabb" volt. Ha valami nem tetszett, nem moderálták ki, hanem megírhattad. Szokj hozzá az újfajta demokráciához - ez a jövő!”
 • 23. HarconaMarcos 2013. november 24. 19:17
  „Gondolom akkor most fegyelmivel mindenkit elbocsátottak a munkahelyéről, aki érintett. (Vagy ennyire hülyék, vagy megvették őket.)
  Átlag munkahelyről ennél sokkal kevesebbért kivágnak bárkit.”
 • 22. Mankapunka 2013. november 24. 18:06
  „Idők folyamán derülnek ki a dolgok, pontos bizonyítékom nincs, de sok minden a neten is megtalálható.

  Én nem vagyok ez a keressük meg a bizonyítékokat, és fussunk a rendőrségre, mert én ennél százszor nagyobb lavinát el tudnék indítani, de nem teszem, mert nem áll érdekemben, én csak a régi életemet szerettem volna visszakapni, amit pár ember gyarlósága miatt elveszítettem.”
 • 21. Legs 2013. november 24. 17:43
  „http://tv2.hu/musoraink/tenyek/139077_unnepelt_rezesova_a_luxuslakasban.html

  Az ablakban táncolt, éjszakáig bulizott a 4 ember halálát okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesova - tegnap engedték ki a börtönből. 6 évre ítélték, első fokon, mert részegen karambolozott, és négy ember meghalt miatta. De egyelőre nem kellett börtönben maradnia. A szomszédok azt mondták, hogy Rezesova, amikor látják, mindig nevetgél és feltűnően jókedvű. Rezesova egyébként elektronikus nyomkövetőt kapott. Ezzel szabadon járhat a pesti luxus-lakóparkban, úszhat a medencében és szaunázhat is.

  Címkék: belföld rezesova luxus

  2013. november 23. 18:08”
 • 20. Dudus51 2013. november 24. 17:32
  „A hölgyet bevitték vérvételre a legközelebbi kórházba. A kísérő közeg egy szóval nem említette, hogy mi a tét, emberek égtek meg az autópályán. Akkor vettek le vért amikor az illető sorra került. Ennyi.”
 • 19. WeiseÖdenburg 2013. november 24. 16:42
  „14.Manka ! Bizonyítékod van?”
 • 18. Mankapunka 2013. november 24. 16:33
  „Az akkori időből sokkal egyszerűbb lett volna engem megkérdezni, hogy ez most mégis hogy működik, mint ahelyett kifogást keresni, a személyem ellen.
  Mindig reklámozzák, hogy társadalomban nem tesznek különbséget az emberek között, mert valamit cselekedett az életében. Egy újabb példa, hogy azok sem tesznek így, akik ezt mondják.

  Sajnálom, hogy lassan a 4 éves munkásságnak így kell végetérnie, de remélem, idővel majd azok rájönnek, akik emiatt elítéltek, hogy nem volt az a régi jó döntés, amint láthatják, én sosem hagytam cserben azokat, akik bizalmat adtak nekem. Mondom, a telefonhívást bármikor fogadom, én nem haragszom senkire sem.”
 • 17. Mankapunka 2013. november 24. 16:29
  „Öden

  Igen, itt a vége sajnos, pedig ez a cikk adta az ihletet, nem bírtam tovább nézni, hogy mennyire nincsenek az emberek tisztában a fogalmakkal: http://www.kisalfold.hu/tudosito/buszmegallobol_forgalommal_szemben_radaroznak/2128472/

  Lassan 4 éve itt vagyok, de nem gondoltam volna, hogy ezen munkásságom miatt fognak elítélni páran, pedig én nem bántottam név szerint soha senkit, én általánosságban írtam, így aki magára ismert, annak biztos oka volt, így nem bennem, hanem abban az illetőben kell keresni a hibát.”
 • 16. Madarász 2013. november 24. 15:45
  „Na persze, jó pénzért mindent lehet!”
 • 15. állampógár 2013. november 24. 15:29
  „A vagyoni háttér gyengíthette azt az ítéletet inkább.Mert ezek az enyhítők eléggé hajuknál fogva előrángatott mentségek.”
 • 14. Mankapunka 2013. november 24. 14:44
  „Hogy hova valósiak az akkori csemeték, azt nem tudom, de ez nem mostani, hanem még 2011-es dolog, abból az időből való, és akkor adott ki olyan dolgokat, amihez semmi köze sem lett volna, és olyan embernek adta át, aki utána hatalmi pozícióban lévőnek mondta el.

  Sajnálatos dolog, hogy ezután valaki az írásai alapján ítélnek meg, miközben mindenhol azt szajkózzák, hogy nem tesznek az embereket között különbséget. Nem a frászt nem, csak ők nem értették meg az írásaim lényegét, mert pszichológiailag csak drasztikus leírásokkal lehet okítani az embereket.
  Én legalább a szabadidőmet arra áldoztam, hogy pár ember szemét felnyissam, nem jó irány az, amit annak gondolnak, de hogy el utána elburjánzik máshova, azt nem gondoltam volna.”
 • 13. Mankapunka 2013. november 24. 14:40
  „Remélem, aki kiadta a regisztrált adataimat, az majd hasonlóképpen fog járni, ugyanígy az életben, mert szerintem nincs tisztában vele, hogy ez nekem mekkora anyagi káromba került, mert ő egy otthoni elkényeztetett kis csemete volt.”
 • 12. traffic 2013. november 24. 14:37
  „a police.hu-ról idézve: "A mintavételt - úgy tűnik, kizárólag a Bors munkatársai előtt ismeretlenül - nem a rendőrség végzi. Az egészségügyi intézményben történő várakozási időről nem az előállítást végrehajtó rendőr dönt."

  Ezek szerint a kórházban nem kapkodtak...”
 • 11. WeiseÖdenburg 2013. november 24. 14:25
  „6. Mankapunka 2013.11.24. 13:15
  Csak nem a "Cserokiai" nép bosszúja ért utol ? Volt már nálad a KMB.-s ?”
 • 10. Legs 2013. november 24. 13:50
  „Egy hírportál írta:"

  Az ablakban táncolt, éjszakáig bulizott a 4 ember halálát okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesova - tegnap engedték ki a börtönből. 6 évre ítélték, első fokon, mert részegen karambolozott, és négy ember meghalt miatta. De egyelőre nem kellett börtönben maradnia. A szomszédok azt mondták, hogy Rezesova, amikor látják, mindig nevetgél és feltűnően jókedvű. Rezesova egyébként elektronikus nyomkövetőt kapott. Ezzel szabadon járhat a pesti luxus-lakóparkban, úszhat a medencében és szaunázhat is.”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A téli időjárásra készülnek az utakon

Vasárnaptól több megyében már kettes készültségi fokozat lép életbe, hétfőtől hózáporok is… Tovább olvasom