Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Elismert a rábás minőség

A Rába Futómű Kft. megkapta a nemzetközi járműiparban a legújabb és legmagasabb minőségbiztosítási szabvány szerinti működés tanúsítványát, az ISO/TS 16949:2002-t. Az erről szóló okiratot tegnap adták át Győrött.
Dusza András, a Rába rt. kommunikációs menedzsere elmondta: a tanúsítást az Egyesült Királyság Coventry városában működő Lloyd’s Register Quality Assurance végezte és adta ki. A menedzser szerint ezzel a cég újabb lépést tett afelé, hogy kiemelt elsődleges beszállító céggé váljon. A tanúsítvány elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a döntően exportra termelő Rába Járműipari Holding Futómű vállalata helyt tudjon állni az ágazat egyre erősödő versenyében.

Az autóbusz, tehergépkocsi és mezőgazdasági járművek futóművei, illetve ezek alkatrészeinek, részegységeinek fejlesztésére, gyártására és vevőszolgálatára kiterjedő minőségirányítási rendszer átfogja az egész vállalat működését.

Hatása nemcsak a gyárkapun belül, hanem a Rába Futómű Kft. teljes beszállítói körében húzóerőként működik, hiszen minden beszállítótól megköveteli, hogy legalább az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabványt alkalmazzák – mondta Dusza András.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terminator 3: start éjfélkor

A győri és a soproni plázában augusztus 20-án, szerdán éjfél után egy perccel mutatják be először a… Tovább olvasom