Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Elismerés a szociális területen dolgozóknak

A szociális munka napja alkalmából a minap rendezett városi ünnepségen vehették át jutalmaikat és elismeréseiket az e területen dolgozók Mosonmagyaróváron.
A szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen Nagy István alpolgármester méltatta a szociális területen dolgozók áldozatkész munkáját. Hangsúlyozta: a segítségre szorulóknak is joguk van az élethez, az emberi méltósághoz és a szociális biztonsághoz. Ebben nyújtanak számukra nagy segítséget a szociális terület dolgozói, akiknek feladata rendkívül sokrétű.
A városi szociális munka napja alkalmából az önkormányzat köszönetét fejezte ki mindazon civil szervezeteknek és magánszemélyeknek, akik segítséget, támogatást nyújtottak a rászorultaknak. Ennek elismeréseként oklevelet adományozott Gollowitzer Aladárnénak, a Szent Lázár Alapítvány alapító tagjának, Takáts Gyulánénak, a Mosonmagyaróvári Rászorultak Alapítvány munkájának segítéséért, Pápai Istvánnénak, a Máltai Szeretetszolgálat munkatársának, valamint a Tengri Íjász és Hagyományőrző Egyesületnek.
Az Egyesített Bölcsőde dolgozói közül elismerésben részesült Szabó Zsigmondné, Makainé Varga Ildikó, Tamás Edina, Draganitsné Máthé Ildikó és Gartai-Papp-Kovács Kálmánné. Az Egyesített Szociális Intézmény dolgozói közül Kránitz Péterné, Bogárné Torma Erzsébet és Nagy Józsefné, a Családok Átmeneti Otthona munkatársai közül Nyerges László és Csandáné Thury Zsuzsanna, míg a Családsegítő Központból Malekné Kiss Katalin részesült elismerésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábunk legyen mindig szem előtt

A téli lábkényeztetéshez néha nem elég a fürdősó, levendulaolaj és a kenőcs. A problémás… Tovább olvasom