Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 19°C

Elfogták a pécsi valutaváltó feltételezett gyilkosait

Elfogta a rendőrség a pécsi illegális valutaváltó feltételezett gyilkosait: a férfit és a két nőt nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.
Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője szerdán Pécsen, a nyomozás eredményeiről tartott sajtótájékoztatón elmondta: a bűntettet a gyanú szerint az áldozatnál takarító 17 éves lány, annak 35 éves anyja, valamint az anya 42 éves élettársa követte el.

A gyanúsítottak keddre virradó éjjel kerültek kézre, pécsi lakásukon lefoglalták az áldozat otthonából elvitt értékek egy részét. A két nő beismerő vallomást tett, mindhárman őrizetben vannak, előzetes letartóztatásukról szerdán dönt a bíróság. Ha bűnösségük bebizonyosodik, a két felnőtt életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújtható.

A rendőr alezredes utalt rá, hogy a 62 éves bosnyák származású, 20 éve Magyarországon élő és magyar állampolgárságú valutaváltó holttestére május 29-én reggel találtak rá kertvárosi lakásában, a bűncselekmény felderítésén hatfős nyomozócsoport dolgozik.

Fellegi Norbert az elkövetés módjáról és arról, hogyan akadtak a feltételezett elkövetők nyomára, nem kívánt nyilatkozni. A zsákmánnyal kapcsolatban csak annyit jegyzett meg, hogy a gyilkosok jelentős értéket vittek magukkal. Az MTI korábban úgy értesült, hogy a valutázót több mint tíz késszúrással ölték meg.

A bűnügyi osztályvezető arra a kérdésre, hogy volt-e szexuális kapcsolat az áldozat és a nála takarító 17 éves lány között, és jártak-e hozzá más nők is takarítani, azt mondta, lehet, hogy volt testi kapcsolat közöttük, a férfinak kiterjedt kapcsolatrendszere volt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csőd felé száguld a Neo FM

A médiatanács sokadszor ad mentőcsomagot, ha a ha ezzel sem élnek, azt úgy értelmezik, a tulajdonosok maguk akarják bezárni a rádiót.
Tovább olvasom