Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Elfogadta a parlamenti és EP-választási listát az MSZP választmánya

Elfogadta a szocialista párt országgyűlési és európai parlamenti (EP-) listáját az MSZP választmánya szombaton: előbbit Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető, utóbbit Szanyi Tibor elnökségi tag vezetheti. A végső döntést az MSZP kongresszusa mondja ki egy hét múlva.
A parlamenti listán - amelyet az elnökség és a választmány közösen terjeszt a kongresszus elé - Mesterházy Attilát Botka László választmányi elnök, Tóbiás József frakcióigazgató, Gúr Nándor alelnök, Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes, Molnár Zsolt budapesti pártelnök, Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes, Simon Gábor elnökhelyettes, Hiller István korábbi pártelnök és Kunhalmi Ágnes elnökségi tag követi.

Az EP-lista második helyezettje Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke, mögötte Gúr Roland brüsszeli delegációtitkár, Veres János korábbi pénzügyminiszter és Gurmai Zita európai parlamenti képviselő következik. A másik három jelenlegi szocialista EP-képviselő - Göncz Kinga, Herczog Edit és Tabajdi Csaba - nem szerepel a listán.

Olvasóink írták

  • 2. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 09:58
    „1. xverax 2013.10.12. 21:51
    A "kócos asszony" a Papa nyomdokaiban jár és járt.Imádja magyar országot és végig azon munkálkodott,hogy nekünk/nehogy/ jó legyen az életkörülményünk.Felmenője is nagyon korrekt volt a zárkatársai és a személyzet imádta a
    "közlékenységért" amit a felettesek nagyon díjaztak!”
  • 1. xverax 2013. október 12. 21:51
    „Göncz Kinga ezért nem is kár.... sok "jót" tett az országért!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÁNTSZ: még mindig okozhat tüneteket a parlagfű

Még mindig okozhat tüneteket a parlagfű - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi… Tovább olvasom