Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Élet-jel - a Női Szakasz ajánlásával

Auxner Bea hatgyermekes győrújbaráti édesanya, képzett dúla és bába tizedmagával alapította meg az Élet-jel Egyesületet. Fő célkitűzéseik között szerepel a várandós és szoptatós kismamák, kisgyermekes anyukák felkarolása...

Auxner Bea hatgyermekes győrújbaráti édesanya, képzett dúla és bába tizedmagával alapította meg az Élet-jel Egyesületet. Fő célkitűzéseik között szerepel a várandós és szoptatós kismamák, kisgyermekes anyukák felkarolása, olyan programok, előadások szervezése számukra, ahol találkozhatnak, egymástól tanulhatnak, új ismereteket szerezhetnek, egyszersmind válaszokat találhatnak a női lét fontos szakaszainak kérdéseire.

Auxner Beát a Kisalföld Női Szakasza az egyesület ma kezdődő előadás-sorozatának első rendezvényéről kérdezte, amelynek címe: Szülni és születni ma és holnap. Nos, az előadást mindenkinek ajánljuk, aki családot tervez, vagy már épp várja a babát.

Auxner Bea
Bea szerint az lenne a legjobb, ha minden édesanya úgy, akkor és ott szülhetne, ahogy lelkiállapota kívánja s a teste diktálja, s azokkal a segítőkkel, akikre ő szeretne támaszkodni a legnehezebb, egyszersmind legcsodálatosabb pillanatokban.

Az érdeklődők hallhatnak azokról az alternatív szülési technikákról, amelyek már több hazai kórházban várják az őket. A rendezvény helye az egyesület háza Győrújbaráton, a Fő u. 40/1. alatt (volt Feller építőanyag-telep). További előadások: június  25.: Várandósjóga, június  27.: Asztrológia és gyermekvárás.

A programok 17 órakor kezdődnek. Érdeklődni a 20/428-6747-es telefonszámon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mérgező növények szezonja

Itt a nyár, a nagy kirándulások, vidéken, nagyszülőknél töltött vakáció ideje. A néhány éves… Tovább olvasom